Zadnji komentarji

Kako sem preživel dan s Karlom Erjavcem
sre, 23.5.2018 (13:45)
kuku lele: imaš prav...zato bo Šarec tudi zmagovalec....

DL: Pijan v mopedista; umrl na kraju nesreče
čet, 24.5.2018 (12:40)
gg: (doslej je bil že 11-krat obsojen zaradi tatvin in enkrat zaradi ogrožanja varnosti). Res vzoren državljan. Hebeš takšno sodstvo. Torej svojega sovražnika enostavno povoziš, pa trezen morsš bit, nekaznovan in boš očitno še pohvaljen.

DL: Koledniki v zdravstveni postaji, pacienti pa pred njo
pet, 11.5.2018 (14:45)
bralec: Prav bi bilo, da svojo stran zgodbe napiše še dotična gospa doktorica, ki se je dogodek tiče, ne pa ti Siniša. Poglej kaj vse si natvezil ! Naj gospa navede kako je bilo in če je bilo drugače od napisanega v članku, naj to tudi navede. Pravzaprav bi lahko to naredila takoj in ne da je do sedaj zapis brez njenega komentarja. Slabo zanjo. Ni mi razumljivo, da si kaj takega dovoli in ne opere svojega imena, kar bi vsekakor pričakovali od nje.

DL: Z SMS plačala parkiranje, a dobila kazen
tor, 22.5.2018 (12:50)
bralec: Ti hecni model, ko bo na odgovornih mestih, kjer se dela veliko škode, zmot in se bodo izboljšali na mestih, kjer je to res potrebno, potem ga s takimi fintami biksaj po komentarjih. A ti pa vedno požreš svojo tudi najmanjšo zmoto ? A res ? Potem pa si kratkovidni, maloumni mazohist.

DL: LOK orodjarstvo - Delavci niso le strošek
sre, 23.5.2018 (14:45)
Bravo": Takih podjetjih manjka. S trudom, znanjem in zdravim sodelovanjem, tako je prav. Naj jim gre še naprej odlično.

V Ljubljani največ, v Novem mestu najmanj kazni
tor, 22.5.2018 (14:20)
krneki: bolnica - slovenci smo s svojo kulturo vožnje svetlobna leta naprimer za nemčijo. samo prehode za pešče poglejte koliko jih ustavi in koliko še gas nabije ko se mu približa. parkiranje pa itak kaos

Je nova, lepa in je Raki v ponos
tor, 22.5.2018 (10:30)
roza: Tele zabito.

Gašper Rifelj obožuje konje; jahanja učil tudi svojo soplesalko
pon, 21.5.2018 (14:05)
dr.Mrcina: Upam, da soplesalka dobro "jaha"!!

DL: Srednja šola Črnomelj - S čim bi lahko pritegnili mlade?
pon, 21.5.2018 (14:50)
Fažonček: kje je SD zraven je mešanje dreka , (saj ni cudno da visijo po sekretih ) otrrosi grejo pa v druge šole ŽUPANJA MOJCA PA NE STORI NIČ

Slovenci se naglo staramo - Ženski lobi za dolgotrajno oskrbo; danes v Črnomlju
tor, 22.5.2018 (11:10)
Kake bedarije: Vsak človek se od spočetja dalje stara. Kaj tu izumljajo toplo vodo ?

FOTO: Na Golici, med narcisami
pon, 21.5.2018 (14:30)
Politična propaganda: Je to isto planinsko društvo, za katere je macedoni z občinskim denarjem kupil trgovino za izjemno velik denar in jo potem njim naprej oddal zastonj ?

DL: Včasih prispevajo celo iz lastnih žepov
sob, 19.5.2018 (12:30)
opazovalec: lokalc (oziroma lokalka), precej po podgursko ti to in to tudi pove kakšen je značaj vsaj določenega dela obiskovalcev ATP. Ta požre kar nekaj proračuna. Za "tapametne" obiskovalce a ne ? No niso vsi tako navdušeni in mnogi menijo, da je ATP namenjen ozkemu krogu ljudi, da ne rečem kakih manir. Pri tebi je morda vzorec. Koliko jih resnično razume inscenacijo in vrhunskost prikazanega, je povsem druga zadeva, kakor tudi, kaj bo posameznik po predstavi odnesel od prikazanega, kaj bo potem v življenju bolje razumel. Vendar za tistih nekaj deset obiskovalcev je to "in". Skratka šlo je ogromno denarja za ozek krog ljudi, ki zviška gledajo na tiste, ki nimajo toliko pameti, kot to zase očitno meni vsaj določen krog obiskovalcev ATP. Mnogi menijo, da to ni prav. Vsekakor, gospod je svoj čas uspel pretentati občinsko oblast prejšnjih garnitur, za čisto svoje poglede in ozek krog, kot sam(a) praviš, tistih, ki imajo nekaj pameti. Če povzamem tvoj cinični besednjak: za butlje in podgurce kot vidimo v članku pa bolj malo ostane :-)

Na dan upora po poti Novega mesta v žici: Hodil po zemlji sem naši
ned, 29.4.2018 (12:40)
Lolek: Titek ni nikoli vedel kje je doma, saj ga je bilo povsod, sedaj je končno našel svoj pravi dom, kjer bi moral biti že vsaj pol stoletja prej in prav nič mu ne koristijo ne vse laži niti revolucija, ki jo je izpeljal. Prej ko slej se mu bodo na naraven način vsi njegovi krvniki pridružili.

Ulična četvorka 2018 v Novem mestu združena in uspešna
pon, 21.5.2018 (13:40)
Plesalac: Pa je plesalo že več kot 100.000 plesalcev, zelo zelo daleč od uspeha je to, se ni s čim za pohvalit.

Mojca Čemas Stjepanovič sprejela prostovoljce
sob, 19.5.2018 (15:50)
Občanka: Vika spet klaftraš

DL: Skoki - praznik Zabrdja
sob, 19.5.2018 (15:10)
purgatorij: in pri ureditvi skakalnice 1992 je velik delež s svojimi stroji opravilo podjetje Kremen iz Novega mesta in pridni delavci-domačini z obrata na Mirni....takratni direktor mag. Miroslav Rožman je to smatral kot podporo lokalnemu okolju...danes je na listi Marjana Šarca za vollitve v parlament....podprimo njegovo kandidaturo...

DL: Velika brezposelnost, delavcev pa ni
čet, 17.5.2018 (14:45)
miki: inšpektorji so plačani, da dosledno izvajajo svoje delo, špekulanti in mafija cvilijo, črnograditelji iščejo VIP ter podkupljive občinarje!

Z Violeto Bulc - že po letu 2019 se bomo vozili z letečimi avtomobili
pet, 18.5.2018 (08:50)
Nikola: Tesla se je s svojim žlahtnikom vozil na "naravni pogon" že leta 1935. Določena srenja, ki s tem pač ne bi imela profit, se je pobrigala, da s tem "pogonom", kdo ne bi slučajno nadaljeval. Torej, nič novega ne bo.

Vaše fotke: Veterani vojne za Slovenijo na GEOSS-u
pet, 18.5.2018 (14:05)
dezela cvička: lepo je videt veterane vojne za Slovenijo , Hvala vam fantje in dekleta , sam da ne gledamo več tiste zločinske komunistične JLA

Florijanova maša v Mačkovcu
tor, 8.5.2018 (14:15)
marko123: marcko123, čemu se jaz izmikam? Najprej, prav zanimivo te je brati, ko si tako sprovociran in ne veš, kaj in kako bi naredil, kaj in kako bi mi odgovoril, da bi bil »korak pred menoj«.... ampak, slabo ti gre. Vidim, da še ne zmoreš narediti tistega koraka, da bi rekel, da so bili »ta beli« tisti, ki so bili na pravi strani. Ne gre, a? Partizanska vojska je osvobodila domovino. In večina naroda je bila v in za partizansko vojsko. To ne govorim jaz, to govorijo statistični podatki! Poglej samo številčno stanje enih in drugih, pa ti bo jasno... če si boš to seveda hotel priznati. Kdo ruši vrednote demokracije? Jaz? Moji? Kdo pa so moji? Jaz samo ves čas govorim, da so partizani osvobodili domovino in da so bili belogardisti in domobranci domači izdajalci. Jaz samo to govorim. V Sloveniji je danes (od leta 1991) parlamentarna demokracija in večina v parlamentu pač zmaga. Parlament pa voli ljudstvo, kajne? Se ti morda ne zdi, da je odraz v parlamentu odraz volje ljudstva... in – povem jasno – želim si, da bi bila volilna udeležba še večja, ker potem bi »tvoji« videli točno, kje jim je mesto. lep dan