Zadnji komentarji

DL: Jurij Levičnik - Hotel je ustvarjati, ne samo trošiti
tor, 25.2.2020 (14:40)
Franci D: Takih ljudi je zelo malo.

FOTO: Bukova Gora- zapuščena kočevarska vas
ned, 30.1.2011
love of lions project: Kaj se to da kako kupiti ali najeti

Nevarno in grdo: reklamne table povsem zasičile slovenski prostor; kje so inšpekcije?
pon, 24.2.2020 (14:00)
delec: Zdaj bodo pa iniciatorja grajali vsi lastniki zemljišč, ki sem jim fino zdi. da letno dobijo več sto evrov za to, da plakati stojijo na njihovi zemlji.

Rebeke še mama ni prepoznala, Jasna kot Helena že od otroštva
ned, 23.2.2020 (18:10)
Franci D: Še konzervo si več ne upam odpret ...

Ljudje ob Kolpi: Josip Kopinič, belokranjski tajni agent 007
sob, 22.2.2020 (13:40)
vl: Belokranjci smo res od muh. Naši predniki so blesteli še na marsikaterem področju človeškega ustvarjanja, ne samo v kulturi ali gospodarstvu. Kako dobro se počutiš Belokranjca ob tako zanimivih predstavitvah naših prednikov. Sodelavci v KP imajo res občutek za svoje pravo vsestransko delo v parku. (vika lozar)

Velika sprememba za Jasno Kuljaj
pet, 21.2.2020 (13:45)
Franci D: Oddaja brez repa in glave ter brez vsebine!

''Ne pozabi dihati'' navdušil gledalce; film, posnet v Beli krajini, nocoj v Metliki
čet, 20.2.2020 (09:40)
vl: Smo ponosni na Metličanko Ido. Naj bo film uspešen! (vika lozar)

Večer lirike upora s Svetlano Makarovič; s pesmijo vsem mrtvim mir in spomin
pet, 21.2.2020 (10:20)
vl: V predvolilnem času, naj nam bo jasno, da nove vlade zdaj ne bo, se predsednik SDS rad obregne ob partizanske čase. Zavest mu je okostenela, petelinji rep, ki ga vleče za sabo, se je obrnil skrajno v desno. Sramu pa tudi ne pozna. Ravno zaradi takih pozdravljamo spominske dogodke na NOB. (vika lozar)

Kaj ji kažejo zvezde: Erika Žnidaršič resnico tudi prikroji, le da vsem ustreza
ned, 16.2.2020 (16:30)
vl: Ne dam nič za prerokovanje takšno in drugačno, a dajem samo pripombo, da bi Erika morala včasih ustaviti konje, ker je njeno prekinjanje sogovornikov in dobesedno vsiljevanje njenega mnenja, enostavno neužitno. Oddaja je negledljiva. (vika lozar)

DL: Zgodovina - Je bila Jugoslavija ječa narodov?
tor, 18.2.2020 (12:15)
vl: Stara Jugoslavija je bila resnično ječa narodov, navadni ljudje in kmečki živelj sta še kako čutila siromaščino, ženske brez volilne pravice in še bi lahko naštevali. Brez zamere, a zgodovinarji bi morali zlasti paziti, da v njihovo znanje ne primešajo osebne simpatije ali antipatije do dogodkov v zgodovini. Marsikaj, kar me prepričuje kako si stara Jugoslavija res ne zasluži pohval, sem slišala iz prve roke od pokojne mame. (vika lozar)

DL: Silvo Grdešič - Fizik in glasbenik
tor, 18.2.2020 (13:50)
vl: Silvo,čakamo na knjigo,saj vemo, da niti pod razno ne bo dolgočasna! (vika lozar)

DL: Zakrivila nesrečo - Po ohceti na cesto
ned, 16.2.2020 (17:30)
dzony006: Kot dolgoletni poklicni voznik mi gre pri takem zapisu, oziroma zagovoru voznika motorja malo na smeh. NE ZAGOVARJM VOZNICE, ki je nepravilnio zavijala na cesti, ampak kako podrobno je pa motorist napisal kaj se je dogajalo, je pa malo čudno. Iz lastne prakse v vožnji se večkrat spomnim, kako se vozili motoristi, seveda z veliko brzino, in potem so seveda vsi drugi krivi, samo oni NE. Kakor sem že napisal, nikakor NE zagovarjam voznice ki je nepravilno zavijala na določeni cesti, ampak, ali je kdo ugotovil, s kakšno hitrostjoje vozil voznik motorja? Niso vedno krivi SAMO vozniki avtomobila, še prevelikokrat so krivi vozniki MOTORJEV, in drugih vozil. Pa dajte se malo izobrazit glede prometa, ne pa takoj nekaj napadat voznike atomobilov. Sevreda pa je vsaka ŽRTEV na cesti preveč, pa kakor koli pogledamo. PREVIDNO, IN VARNOM VOŽNJO VAM ŽELIM.

Predstavitev osamosvojitve belokranjskim učencem
pon, 17.2.2020 (13:50)
Lojzekov stric: Hvala vam veterani, da ste nas obranili pred zloćinsko komunistično JLA in njihovimi pomagači, kar povejte jim da je bilo v proračunu yuge kar 25 % za vojsko

DL: O tovornjakih na Gorjancih - namesto 3. osi raje moderno železnico
čet, 13.2.2020
Franci D: Vse kaže na to, da računajo na kamele.

V Črnomlju ob prazniku Župančičeva priznanja
ned, 9.2.2020 (14:45)
Lojzekov stric: Gospa Vika , se strinjam , da stanje ni grozno, tudi direktorica se trudi po svojih močeh zelo dobro skrbi za dvorano, Vika kaj se je premaknilo v obdobju ko je županovala Mojca pa ti napisi ko bolj veš kot jaz. Tudi kako skrbi drzava za spomenik drzavnega pomena lahko nameniš kakšno vrstico .

Klobucharjeva poskrbela za največje presenečenje
sre, 12.2.2020 (12:50)
Lojzekov stric: ah kaj se trudijo slovenski zet Trump je odličen predsednik za Američane, na volitvah volijo Američani

Potrjeno: Jasna Kuljaj se vrača
tor, 11.2.2020 (13:10)
marcko123: se vsaj ustvarjalci zabavajo, če se že mi ne

DL: Jogurt revolucija le do Dobove - prišlo šeststo miličnikov
čet, 6.2.2020 (13:45)
marcko123: s komunajzarje so pometli povsod le pri nas ti še deloma zamenjujejo kvazi svetnike, žal. Saj ste slišali "oče naroda" in podobne bedarije pred kratkm. Brez sprememb v tej smeri ne bo bolje! Jih pa vseeno pobira in Sveti Peter ima veiko dela

Delavnica vezenja knjižne kazalke v Dobličah
pon, 10.2.2020 (11:30)
vl: Dobličanke so že dolgo znane po svojih lepih štikanih izdelkih in tudi pri najnovejši izdelavi knjižnih kazalk jim želimo uspeha. Vsekakor bomo veseli še kakšne njihove stojnice, kar ne bo težko, saj je Črnomelj skozi celo leto poln prireditev. Kazalke nas bodo pa mimogrede opominjale, da moramo več brati, kar tudi ni od muh. (vika lozar)

DL: Jernej Zoran - Kritično o petju v angleščini
sob, 8.2.2020 (11:40)
Franci D: Jernej Zoran, čestitam za pokončno držo!