Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrl

VIKTOR KASTELIC,

upokojeni krojaški mojster,

iz Srebrnič 11 pri Novem mestu.

Pogreb bo v ponedeljek, 24. junija, ob 16. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 61. letu starosti umrl

JOŽE TOMAŠIČ - ČIČ

s Sinjega Vrha 10 pri Vinici.

Pogreb bo v sredo, 26. junija, ob 16. uri izpred mrliške vežice na Vinici na pokopališču na Sinjem Vrhu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v mrliški vežici na Vinici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrl

JOŽEF MRAVINEC

z Vinice pri Črnomlju.

Pogreb bo v torek, 25. junija, ob 17. uri na pokopališču na Vinici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Posavje

Sporočamo žalostno vest, da je v 91. letu starosti umrla 

ANTONIJA IVANŠEK

iz Arnovega sela 50.

Pogreb bo v četrtek, 27. junija, ob 16. uri na pokopališču v Artičah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 60. letu starosti umrl

ALOJZ JEVŠNIK

iz Delavske ulice na Senovem.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu. Žara bo v četrtek, 27. junija, od 10. do 12.30 ure v mrliški vežici na pokopališču na Senovem. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 52. letu starosti umrl

ROBERT NJEGAČ

z Dolšc pri Kostanjevici na Krki.

Pogreb bo v četrtek, 27. junija, ob 16. uri na pokopališču v Kostanjevici na Krki. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

Bil si trden kakor skala,
bil pokončen kakor hrast,
a prišel je dan usode
ki je zrušil skalo,
in je zlomil hrast.

Ob boleči in nenadomestljivi izgubi našega dragega

VINCENCA – CENETA BERKOVIČA

z Bizeljskega

se iskreno zahvaljujemo g. župniku Vladu Leskovarju, pogrebni službi Žičkar, praporščakom, pevcem, izvajalcu Tišine. Hvala vsem za darovane sveče in svete maše. Bog naj poplača dobroto vsem vam, ki vas v zahvali nismo posebej izpostavili, vendar ste bili z nami v dneh, ko je teža bolezni premagala željo po življenju.

Žalujoči: v tihi žalosti vsi njegovi

ZAHVALA

Spomini so kot iskre,
ki pod pepelom tlijo,
a ko jih razgrneš,
vedno znova zažarijo.
                         (J. W. Goethe)

Ob izgubi naše drage

MILENE VUČAJNK

z Velikega Obreža

se toplo zahvaljujemo vsem, ki ste nam kakorkoli pomagali v teh težkih trenutkih in jo skupaj z nami pospremili na njeno zadnjo pot. Posebej se želimo zahvaliti Kseniji Žnidaršič, dr. med., za vso nesebično podporo in skrb. Zahvala gre tudi sosedom, prijateljem, Markovim sodelavkam in sodelavcem, Andrejinim sorodnikom in prijateljem, kolektivu Mercatorja Brežice in Dobova ter vsem, ki vas nismo posebej imenovali, bili pa ste z nami. Hvala!

Žalujoči: vsi njeni

ZAHVALA

Ob boleči izgubi naše drage mame, stare mame, prababice, sestre in tete

IVANKE GRAČNER

iz Podvrha

se iskreno zahvaljujemo sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečena sožalja, podarjene sveče in cvetje. Hvala osebju urgentne službe Zdravstvenega doma Sevnica in bolnišnici Topolščica za lajšanje bolečin v zadnji trenutkih njenega življenja, gospodu župniku za lepo opravljen obred, gospodu Jožetu Baumkirherju za ganljive besede slovesa, pevcem Jarica za zapete žalostinke, trobentaču za zaigrano Tišino ter pogrebni službi Komunale Sevnica. Iskrena hvala vsem, ki vas nismo posebej imenovali, pa ste nam pomagali, nam stali ob strani, jo pospremili na njeni zadnji poti in jo boste ohranili v lepem spominu.

Žalujoči: vsi njeni

Sporočamo žalostno vest, da je v 81. letu starosti umrla 

KRISTINA PAVLOVIČ

z Breg 61.

Pogreb bo v ponedeljek, 24. junija, ob 17. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški  vežici.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›