Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 97. letu starosti umrla

MARIJA BREGAR,

rojena Gornik,

iz Cerovega Loga 105 pri Šentjerneju.

Pogreb bo v soboto, 8. oktobra, ob 15. uri na pokopališču v Orehovici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 93. letu starosti umrla

MARIJA SPAHIČ

iz Podklanca.

Pogreb bo v torek, 11. oktobra, ob 16. uri na pokopališču v Vinici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Posavje

ZAHVALA

V dnevih samote me išči med stvarmi,
ki se morajo iz ljubezni dati.
                                            (Mila Kačič)

Ob boleči izgubi naše drage

IVANKE PACEK

iz Krškega

se globoko zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom in vsem, ki ste z njo delili življenje ter dajali pomoč in podporo v času njene bolezni. Zahvaljujemo se vsem čutečim zaposlenim Onkološkega inštituta Ljubljana, Splošne bolnišnice Novo mesto, osebni zdravnici Obradović in patronažni sestri Maji ter osebju paliativne oskrbe Novo mesto. Iskrena hvala za izrečeno sožalje, pomoč in darovano, gospodu župniku Žagarju za opravljen obred, vsem, ki ste bili z nami ob njenem zadnjem slovesu. Najlepša hvala vsem, ki ste jo imeli radi.

Žalujoči: mož Vlado, Aleš z Alenko in Vladka

ZAHVALA

Ob izgubi naše drage mame, tašče in stare mame

ZINKE TEREZIJE FILIPČIČ,

rojene Kelhar,

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem in znancem za izrečeno sožalje, darovano cvetje in sveče ter denarno pomoč. Iskrena hvala vsem, ki ste bili v teh trenutkih z nami ter se poklonili njenemu spominu. Še posebej se zahvaljujemo Pogrebni službi Žičkar za skrbno organizacijo pogreba, gospodu župniku Vladu Leskovarju za lepo opravljeno pogrebno slovesnost ter nosilcem praporja. Posebno zahvalo namenjamo Tonetu Kmetiču za ganljive besede slovesa ter gospodu Francu Arhu za odigrano Tišino. Hvala tudi vsem, ki jih nismo posebej imenovali, pa ste imeli našo mamo radi, jo obiskovali in jo pospremili na njeni zadnji poti. Dragi Zinki smo hvaležni za njeno ljubezen in dobroto in jo bomo ohranili v spoštljivem in trajnem spominu.

Žalujoči: vsi njeni

Sporočamo žalostno vest, da je v 64. letu starosti umrl

FRANC REMIH

iz Stranj nad Blanco, ki je zadnja leta živel na Gorenjskem.

Pogreb bo v soboto, 8. oktobra, ob 13.30. uri na pokopališču na Stranjah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 75. letu starosti umrla

ERIKA ŠEKORANJA,

rojena Dernikovič,

iz Drenovca pri Bukovju.

Pogreb bo v ponedeljek, 10. oktobra, ob 16. uri na pokopališču na Bizeljskem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›