Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 85. letu starosti umrl

ROK MIKLIČ

iz Gorenjega Karteljevega 17.

Pogreb bo v ponedeljek, 24. septembra, ob 16. uri na pokopališču v Gorenjem Karteljevem. Na dan pogreba bo od 9. ure dalje ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 18. letu starosti umrl

JAN TURK

iz Novega mesta, Pod Šipčevim hribom 17.

Pogreb bo v torek, 25. septembra, ob 17. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara  bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 89. letu starosti umrla

MARTINA KOŠIČEK

iz Novega mesta, Kandijska cesta 43.

Pogreb bo v torek, 25. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Šmihelu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 93. letu starosti umrl

KAROL SEDMINEK

iz Novega mesta, Ulica Ivana Roba 31.

Pogreb bo v nedeljo, 23. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Mirni Peči. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 76. letu starosti umrl

BORIS NEMANIČ

iz Želebeja 15.

Pogreb bo v soboto, 22. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Rosalnicah Pri treh farah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Posavje

ZAHVALA

Kladivo se je dalo na stran, deske so z žeblji zabite, pot je zaključena!

Ob smrti našega dragega 

KARLA - KARLEKA JURAJA

iz Brežic

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom in znancem za izrečena sožalja, podarjeno cvetje in sveče. Posebna hvala dragi Marjani za vso skrb in pomoč, sosedu Ivu za dnevne obiske, doktorjem Žnidaršičevi, Vučkuviču in Senici ter osebju Splošne bolnišnice Brežice za pomoč. Hvala pogrebni službi Komunala Brežice, Cvetličarni Tina, pevcem za zapete pesmi, župniku Milanu Kšeli za opravljen obred in Anji Žitnik za tople besede slovesa in vsem, ki ste ga pospremili na zadnji poti.

Vsi njegovi

ZAHVALA

Ljudje, ki jih ljubimo,
ne gredo proč.
Z nami hodijo nevedoč.
Ne vidimo jih in ne slišimo,
a vendar so z nami.
Še vedno ljubljeni, pogrešani ...
Najdražji nam spomin ujet v
globino našega srca.

V 54. letu starosti je veliko prezgodaj prenehalo biti plemenito srce dragega

BOJANA MARJANA JANA

s Sel 7a pri Raki.

Z vso čuječnostjo in spoštovanjem do njega se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste bili v teh težkih trenutkih z nami. Posebna zahvala gre bolnišničnemu osebju ORL oddelka v Novem mestu za spremljanje Bojana v zadnjih dneh. Zahvaljujemo se pogrebnemu zavodu Blatnik za skrbno in lepo opravljen pogreb. Zahvala gre tudi gospodu župniku za lepo opravljen obred s sveto mašo ter pevcem z Rake. Zahvaljujemo se Lovski družini Raka za spoštljiv in lep lovski pogreb. Zahvala tudi ostalim lovcem iz cele Slovenije. Hvala za vse stiske rok, objeme in lepe misli vsakemu, ki se je prišel poslovit od našega Bojana Marjana. Hvala tudi vsem, ki ste ga v velikem številu pospremili na njegovi zadnji poti.

Hvala tudi tebi, Bojan Marjan, da si nam dovolil biti ob tebi. Te spremljati v lepih in hudih trenutkih. Se učiti od tebe neskončne dobrote, srčnosti in lepote življenja. Hvala ti, da si nas naučil, da so najlepše stvari in doživetja najbolj preprosta.

Enostaven in preprost, kot si bil ti sam, prijatelj Bojan Marjan Jan.

Žalujoči: vsi tvoji, ki te imamo neskončno radi

ZAHVALA

Ob boleči izgubi naše drage žene, mame, stare mame, sestre, svakinje, tete in botre 

ANE BOGOLIN

iz Gorenjih Skopic

se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste se poklonili njenemu spominu in jo pospremili na njeni zadnji poti. Hvala pogrebni službi Žičkar, gospodu župniku Janezu Žaklju za lepo opravljeno pogrebno slovesnost, pevcem za zapete pesmi, Anji Urek za prebran govor pri odprtem grobu. Zahvala tudi vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in sodelavcem za darovane sveče, cvetje, svete maše, denarno pomoč in kakršnokoli drugo pomoč v teh težkih trenutkih.

Žalujoči: vsi njeni

Sporočamo žalostno vest, da je v 55. letu starosti umrl

ANTON SINTIČ,

po domače Žnedarjev Tonči,

iz Mladja 3 pri Podbočju.

Pogreb bo v soboto, 22. septembra, ob 16. uri na pokopališču v Podbočju. Od petka, 21. septembra, bo od 19. ure dalje ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 52. letu starosti umrla

JELKA SIMAKOVIĆ,

rojena Resnik,

iz Krškega.

Pogreb bo v ponedeljek, 24. septembra, ob 16. uri na pokopališču na Zdolah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 67. letu starosti umrla

VERONIKA KOMAN,

rojena Bon,

iz Krškega.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu. Žara bo v ponedeljek, 24. septembra, od 10. do 15. ure v mrliški vežici na pokopališču v Krškem.

Sporočamo žalostno vest, da je v 92. letu starosti umrla

IVANA KOS,

rojena Bogovič,

iz Mihalovca.

Pogreb bo v soboto, 22. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Dobovi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›