Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 52. letu starosti umrl

MARTIN PLANTAN

z Velikega Cerovca 23, Novo mesto.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v sredo, 3. marca, ob 16. uri na pokopališču Veliki Cerovec. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v poslovilni vežici na Dolžu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 96. letu umrla

JOŽEFA KRALJ

iz Gribelj 60.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v četrtek, 4. marca, ob 14. uri na pokopališču v Gribljah pri Sv. Vidu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist obnove cerkve pri Sv. Vidu v Gribljah.

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrl

ANTON ŽVAB

iz Dolenje vasi.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v torek, 2. marca, ob 14.30 uri na pokopališču v Vojni vasi. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležal v tamkajšnji 1. mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrla

KATARINA ROGINA

z Belčjega Vrha.

Pogreb bo v družinskem krogu v ponedeljek, 1. marca, ob 16. uri na pokopališču v Dragatušu. V nedeljo, 28. februarja, bo od 17. do 21. ure in na dan pogreba od 8. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrl

MIJO ĆOS

iz Kočevja pri Črnomlju.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v ponedeljek, 1. marca, ob 15. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 11. dalje v tamkajšnji 2. mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 79. letu starosti umrla

DANICA PRIJANOVIČ

iz Knežine.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v torek, 2. marca, ob 16. uri na pokopališču v Dragatušu. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Posavje

Sporočamo žalostno vest, da je v 92. letu starosti umrl

ANTON ŠEPETAVC

z Mosteca 33 a.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v ožjem družinskem krogu v torek, 2. marca, ob 15. uri na pokopališču v Dobovi. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrla

MARIJA KOZINC,

rojena POVHE,

iz Dedne Gore 9 pri Studencu.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v ponedeljek, 1. marca, ob 16. uri na pokopališču na Studencu. Na dan pogreba bo od 11. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 62. letu starosti umrl

STANISLAV ZALOKAR

iz Rovišče pri Studencu 10.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v torek, 2. marca, ob 16. uri na pokopališču v Roviščah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 78. letu starosti umrla

ROZALIJA - ZALKA RAČIČ

iz Župeče vasi.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v ožjem družinskem krogu v sredo, 3. marca, ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah ob Krki. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v farni cerkvi Sv. Marka v Cerkljah ob Krki. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je umrl

ALOJZ ŽIBERT

iz Dolenjega Leskovca 32a.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v torek, 2. marca, ob 15. uri na pokopališču v Dovškem na Senovem. Od pokojnika se lahko poslovite na dan pogreba ob 13. uri v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci  cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 78. letu starosti umrl

FRANJO B. GREGL

iz Brežic.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v družinskem krogu v ponedeljek, 1. marca, na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 13. do 15. ure v tamkajšnji poslovilni dvorani. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›