Osmrtnice

Dolenjska

Bela krajina

Posavje

ZAHVALA

Ob boleči izgubi našega dragega moža, ata, starega ata, dedka, botra, brata, strica, svaka, bratranca, soseda in prijatelja

CENETA KEŽMANA

z Malega Obreža

se zahvaljujemo vsem, ki ste bili v težkih trenutkih z nami v mislih, besedah in dejanjih. Iskreno hvaležnost izrekamo vsem, ki ste nas v času njegove bolezni razumeli, nam pomagali tako, da je bilo našemu atu živeti lepo. Velika HVALA patronažni sestri Božici Hrastovšek za večletno bolniško nego, dobro voljo in vso dodatno pomoč nam, ki smo skrbeli zanj. Hvala Splošni bolnišnici Brežice, posebej dr. Stojanovu in Negovalnemu oddelku, za izredno skrb v zadnjih tednih njegovega življenja. Hvaležni smo vsem: dobrim sosedom, sorodnikom, prijateljem in znancem, za vse molitve, za izrečena sožalja, denarne pomoči, darovane sveče in prispevke za svete maše. Hvala vsem, ki ste nam pomagali oblikovali izredno spoštljivo in ganljivo zadnje slovo: gospodu župniku Mateju Užmahu za posebej čuten cerkveni obred, g. Debeljaku, g. Hervolu in g. Ogorevcu za nošenje križa in zastav, Aljažu Božiču in pevcem skupine Andante za čudovite pesmi, Jošku Staniču za podarjeno TIŠINO, Marku Žičkarju in sodelavcem za pogrebne in Janku Krulcu za gostinske storitve. Še enkrat Hvala!

Hvala vsem, ki ste našemu Cenkotu lepšali življenje in mu delali dobro ter ga s takšnimi mislimi pospremili k zasluženemu počitku.

Vsi njegovi najdražji

Sporočamo žalostno vest, da je v 80. letu starosti umrl

JOŠKO PEČNIK

iz Spodnjega Starega Grada.

Pogreb bo v torek, 18. avgusta, ob 11. uri na pokopališču v Krškem. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 79. letu starosti umrl

PETER ZALOKAR

z Artega 15 pri Studencu.

Pogreb bo v soboto, 15. avgusta, ob 17. uri na pokopališču na Studencu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v farni cerkvi na Studencu.

Sporočamo žalostno vest, da je v 88. letu starosti umrl

VIKTOR CETIN starejši

iz Brežic, Marof 7.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v družinskem krogu v torek, 18. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 26. letu starosti tragično preminil

DAVID KERIN

iz Krškega.

Datum in uro pogreba bomo objavili naknadno.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›