Osmrtnice

Dolenjska

ZAHVALA

Ob slovesu našega dragega

SREČKA PORENTE

(1959-2021)

Zahvaljujeva se sorodnikom, prijateljem, sosedom in znancem ter nekdanjim sodelavcem podjetja Dr. Oetker in vsem, ki so ga pospremili k počitku v Šentvidu pri Stični, za izraženo sožalje, podarjeno cvetje in darovanje v dober namen. Hvala tudi za organizacijo sočutne pogrebne slovesnosti.

Suzana in sin Sašo

Bela krajina

Posavje

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrla

JUSTINA KUHAR,

rojena Žibert,

iz Velikega Mraševa 47.

Pogreb bo v sredo,  4. avgusta, ob 17. uri na pokopališču v Podbočju. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 95. letu starosti umrl

STANISLAV FILIPČIČ

z Bojsnega.

Pogreb bo v torek, 3. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Pišecah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 75. letu starosti umrl

MARTIN RADEJ

s Sremiča.

Pogreb bo v ponedeljek, 2. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Krškem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

ZAHVALA

Ob boleči izgubi našega dragega

JOŽETA STREHARJA

z Novega Grada pri Boštanju

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom in znancem, ki ste nam izrekli besede tolažbe, darovali cvetje, sveče in denarne prispevke. Hvala osebju zdravstvenega doma Sevnica in Nefrodiala Krško za dolgoletno zdravljenje. Hvala tudi vsem, ki niste posebej imenovani, pa ste kakorkoli pomagali in nam stali ob strani, ga pospremili na njegovi zadnji poti in se poklonili njegovemu spominu.

Žalujoči: vsi njegovi

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›