Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 70. letu starosti umrla

HELENA ŠENICA

iz Dolenjskih Toplic.

Pogreb bo v soboto, 22. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Dolenjskih Toplicah. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist dobrodelnega projekta Botrstvo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 54. letu starosti umrl

VLADIMIR METELKO

iz Novega mesta, Ulica Danila Bučarja 21.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v sredo, 19. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 86. letu starosti umrla

ANGELA DRAŽUMERIČ,

rojena Žalec,

z Belčjega vrha.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v petek, 21. januarja, ob 14. uri na pokopališču v Dragatušu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

Posavje

Sporočamo žalostno vest, da je v 53. letu umrla

VIDA MAK

iz Gaja 7.

Pogreb bo v ožjem krogu v četrtek, 20. januarja, ob 14. uri na pokopališču na Jesenicah na Dolenjskem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 70. letu umrla

CVETKA ZOFIČ,

rojena Lorber,

iz Cirnika 16.

Pogreb bo v ožjem krogu v četrtek, 20. januarja, ob 16. uri na pokopališču na Cirniku. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist cerkve Svetega Križa na Cirniku.

Sporočamo žalostno vest, da je v 59. letu umrl

LEOPOLD TONKOVIČ

iz Boršta 20.

Pogreb bo v ožjem krogu v četrtek, 20. januarja, ob 14. uri na pokopališču v Cerkljah ob Krki. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v farni cerkvi v Cerkljah ob Krki.

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu umrla

ALOJZIJA GLOGOVŠEK,

rojena Urek,

iz Zgornjega Obreža 16.

Pogreb bo v četrtek, 20. januarja, ob 16. uri na pokopališču v Artičah. Na dan pogreba bo ležala od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 62. letu umrl

ANTON PAVLIČ

iz Zabukovja nad Sevnico.

Pogreb bo v ožjem krogu v sredo, 19. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Zabukovju nad Sevnico. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 79. letu starosti umrl

JOŽE ROŽMAN

iz Arnovega sela 26.

Pogreb bo v ožjem krogu v sredo, 19. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Artičah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrla

FRANČIŠKA MATJAŠIČ,

rojena Krapež, 

z Dob 8 pri Kostanjevici na Krki.

Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 19. januarja, ob 15.30 uri na pokopališču v Kostanjevici na Krki. Žara bo na dan pogreba od 9.30 ure dalje  v tamkajšnji mrliški vežici.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›