Osmrtnice

Dolenjska

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrl

IVAN ZAGORANSKI

iz Novega mesta, Ulica Slavka Gruma 70.

Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 27. maja, ob 14. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 92. letu starosti umrla

LIDIJA MARIJA SAJE

iz Črnomlja.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v ožjem družinskem krogu v sredo, 27. maja, ob 16. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji 2. mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist zaposlenih DSO Črnomelj.

Sporočamo žalostno vest, da je v 95. letu starosti umrla

MARTINA ŠTEFANIČ

iz Bušinje vasi 19.

Pogreb v družinskem krogu bo v sredo, 27. maja, ob 15. uri izpred mrliške vežice na Suhorju na pokopališču v Bušinji vasi. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v mrliški vežici na Suhorju Pri svetem Jakobu. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo v korist cerkve Svetega Marka v Bušinji vasi.

Sporočamo žalostno vest, da je v 100. letu starosti umrla

ALOJZIJA JANEŽ

iz Semiča.

Pogreb bo v soboto, 30. maja, ob 15. uri na pokopališču na Krvavčjem Vrhu. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Posavje

Sporočamo žalostno vest, da je v 81. letu starosti umrla

MARICA KOSTREVC

iz Cirja pri Raki.

Pogreb bo v družinskem krogu v petek, 29. maja, ob 17. uri na pokopališču na Raki. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 89. letu starosti umrl

VINKO CIRNSKI - CENE

iz Sel pri Dobovi 44.

Žara bo v četrtek, 28. maja, v mrliški vežici v Dolenjskih Toplicah. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Prosijo za tiho sožalje.

Sporočamo žalostno vest, da je v 94. letu starosti umrla

MARIJA CIZELJ

iz Brežic, Gornji Lenart 23 a.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v družinskem krogu v petek, 29. maja, na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 11. do 16. ure v tamkajšnji poslovilni dvorani. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 52. letu starosti umrl

ROMAN FINK

iz Brežic, Gubčeva ulica 10.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v družinskem krogu v četrtek, 28. maja, na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 12. do 16. ure v tamkajšnji poslovilni dvorani. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›