Gašper Rifelj: Zaročena sva. Pa prvič javno s harmoniko (VIDEO)

28.7.2022 | 13:00

Foto: Veseljak

Foto: Veseljak

Gašper Rifelj, Darja Gajšek in Matic Herceg

Gašper Rifelj, Darja Gajšek in Matic Herceg

Po dveh otrocih je bil čas tudi za zaroko ... Glasbenik Gašper Rifelj je gostoval na Veseljaku, kjer je predstavil svojo najnovejšo pesem S tabo in razkril tudi kar nekaj podrobnosti svojega življenja. Potrdil oziroma zanikal je tudi svoj zakonski stan. Voditeljica Darja Gajšek je v napovedi gosta namreč zmotno trdila, da je poročen, kar je Gašper zanikal, a z nasmeškom vseeno dodal: "Maja že ima tisto zaročno zadevo okoli prsta." Kaj več o načrtih za poroko pa ni povedal. 

Je pa Gašper v Jutranji budnici poskrbel še za eno presenečenje, saj je v roke vzel Darjino harmoniko in navdušil s svojim znanjem igranja.

Priznal, da tega ni še nikoli počel v javnosti

V Jutranji budnici na Veseljaku je Gašperju voditeljski par, ki ga sestavljata Darja Gajšek in Matic Herceg, pripravil tudi nekaj zanimivih izzivov. Med drugim sta si zaželela, da bi zaigral na harmoniko.

"Če je bil Slak tvoj sosed ... Slak je znan po tem, da je bil virtuoz na harmoniki, da vidimo, če si se kaj naučil pri sosedu. A si za," so besede, s katerimi je Gašperja izzval Matic. Darja pa je priznala, da ga je v ta izziv potunkala ravno ona. "Ker se spomnim, da igraš harmoniko. Kdaj nazadnje si jo dal v roke?"

"Na Dolenjskem imamo harmoniko in sem jo kakšen mesec nazaj dal ven Brinu in je bil navdušen, pa sva malo igrala. Nekaj še znam," je nato priznal Gašper, Darja pa je iz zaodrja prinesla svojo osebno harmoniko. Gašper jo je seveda z veseljem vzel v roke in priznal: "Bom zaigral eno, ki se je kot otrok nisem hotel naučiti, ko sem jo pa enkrat znal, sem jo pa vedno igral."

Katero pesem je zaigral in kako se je odrezal? To pa si oglejte v spodnjem videoposnetku:

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava