Sabini Mlakar rak znova pokazal zobe: Borim se kot žival

29.9.2022 | 13:10

Sabina Mlakar (Foto: Pop tv)

Sabina Mlakar (Foto: Pop tv)

Čeprav je kazalo na to, da je Sabina Mlakar premagala raka, se je zelo hitro zgodil preobrat. Rak se je razširil, stanje močno poslabšalo, čaka jo operacija.

Udeleženka resničnostnih šovov Sabina Mlakar je v začetku leta zbolela za rakom na pljučih in se pogumno podala v boj z grdo boleznijo. Odločena, da se ne bo predala, nas je nedavno res razveselila z novico o izboljšanju in odličnem počutju. A pred štirinajstimi dnevi se je žal zgodil preobrat. Domači so opazili, da se nenavadno vede in govori, zato jo je hčerka nemudoma odpeljala na urgenco. Sledilo je CT slikanje glave, izvidi pa so pokazali, da je nujna takojšnja hospitalizacija.

Slaba novica o razsejanem raku

»Povedali so mi, da se je rak iz pljuč razširil na možgane, v prednjem delu imam dva tumorja. Zadnjih deset dni sem bila v bolnici, sedaj pa čakam na operacijo. Zdravila, ki jih prejemam, vplivajo na povišanje krvnega sladkorja, zaradi česar potrebujem inzulin večkrat na dan. Res se borim kot žival. Dokler sem dovolj pri močeh, ne bom obupala. Želim ostati pokretna in iti naprej,« je za njena.si pojasnila Sabina in poudarila, da zaupa medicini in verjame, da jo bo zdravnikom uspelo rešiti.

»Sem pa hvaležna, da me moji najdražji tako zelo podpirajo in mi stojijo ob strani. To mi daje moč,« še pove Mlakarjeva.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava