Šov Kmetija - letos brez milosti! Snemanje na Dolenjskem že poteka

3.8.2022 | 13:45

Natalija Bratkovič (Foto: Pop tv)

Natalija Bratkovič (Foto: Pop tv)

Ustvarjalci resničnostne igre Kmetija so spremenili pravila. Tokrat bodo v ospredju iznajdljivost, veščine in spretnost tekmovalcev, vračajo se namreč v čas, ko je bilo kmečko življenje borba.

Sedaj ni več skrivnost, na POP TV so uradno obelodanili, da novo sezono resničnostnega šova Kmetija snemajo na velikem posestvu na Dolenjskem. Poleg spremenjene lokacije so korenito osvežili tudi pravila igre, kjer bo najbolj pomembno biti vešč dela, spreten in iznajdljiv. Poleg tega bodo tekmovalci  živeli na posestvu, ki so ga ustvarjalci vrnili v stare čase …

Idilična gozdna narava, veliko posestvo, živina in popolnoma nova lokacija. Letos se Kmetija torej seli na Dolenjsko. Ravne zelenice Prekmurja je zamenjala razgibana dolenjska pokrajina, in kot se za vsako spremembo spodobi, so se torej nekoliko spremenila tudi pravila igre.

Če so v prejšnjih sezonah tekmovalci živeli v izobilju, tega letos ne bo. Mentalnih in fizičnih preizkušenj bo še več, strožja pravila igre pa bodo tekmovalcem otežila napredovanje in jih postavljala v položaje, v katerih bodo morali hkrati tekmovati in sodelovati. Bolj kot kadar koli prej bodo v ospredju iznajdljivost, veščine in spretnost tekmovalcev.

Tekmovalce bo še naprej spremljala voditeljica Natalija Bratkovič, ki ji je letošnja sezona kot adrenalinski odvisnici pisana na kožo. ''Obljubljam pozitivno presenečenje! Nova lokacija je naravnost čudovita in idealna za čas, v katerega nas bo Kmetija popeljala oziroma vrnila – to je čas, ko ni bilo udobja, kot smo ga vajeni danes, ko je bilo treba za vsak kos kruha garati, ko je bilo kmečko življenje borba. Mislim, da še največ povem s stavkom: letos pričakujte Kmetijo brez milosti,'' nam je zaupala Natalija.

Vrača pa se tudi mentorica Nada, ki bo budno bdela nad opravljenimi nalogami.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava