FOTO: Ljubezen po domače - Jacqueline se je poročila

18.3.2021 | 14:10

Jacqueline je našla ljubezen in dahnila da. (foto: osebni arhiv)

Jacqueline je našla ljubezen in dahnila da. (foto: osebni arhiv)

Svetlolasa junakinja šova Ljubezen po domače je stopila pred oltar. Poročila se je z moškim, ki ga je javnosti predstavila konec leta ... Jacqueline je dočakala svojo pravljico o srečni ljubezni, ki jo je neuspešno iskala tudi v dveh resničnostnih šovih. A ko se je sklenila prepustiti življenjskemu toku, se je zgodilo … Postavna Metličanka je namreč sredi tedna presenetila z veselo novico o poroki, ki se je odvila minulo soboto, 13. marca 2021. »Resnična ljubezen se začne, ko se ničesar ne pričakuje v zameno,« pravi Jacqueline, ki odslej nosi priimek Radovanović.

 51-letnica je s spletnimi prijatelji delila album fotoutrinkov, na katerih lahko vidite, da je blestela v svečani obleki v črni barvi, ki so jo krasili bleščeči vijolični motivi. Slednji so se ujemali z barvo soprogove srajce in kravate, celoten videz pa sta zaradi hladnega vremena oba zaključila z usnjenim vrhnjim oblačilom.

Mladoporočenca sta si poročni dan polepšala z glasbo, za katero pa sta poskrbela kar sama. Kot razkrivajo fotografije, je Jacquelinin prepevala, njen soprog pa jo je spremljal na kitaro.

njena.si

Galerija

_zzzzporoka (01)
_zzzzporoka (03)
_zzzzporoka (04)
_zzzzporoka (08)
_zzzzporoka (09)
_zzzzporoka (10)
_zzzzporoka (11)
_zzzzporoka (12)
_zzzzporoka (13)
_zzzzporoka (14)
_zzzzporoka (15)
_zzzzporoka (16)
_zzzzporoka (17)
_zzzzporoka (28)
_zzzzporoka (29)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava