Pevki Žani greni življenje bivši mož

3.7.2019 | 13:20

Foto: Osebni arhiv

Foto: Osebni arhiv

Žana ima dovolj nevšečnosti, odločila se je, da o težavah javno spregovori. »Lažnivcev fizično ne prebavljam več.«

Lepa pevka Žana, ki je pred dobrim letom uradno zakorakala v razmerje z glasbenikom Borisom Tajmom, se kot kaže vseskozi sooča z nevšečnostmi iz preteklega razmerja. Čeprav je srečno zaljubljena, njen dušni mir kalijo težave, ki se le še stopnjujejo. Kot je lepa mamica zaupala svojim spletnim prijateljem, jo vse skupaj najbolj pesti zaradi posledic, saj tovrstna podtikanja, nagajanja in nesoglasja občutijo zlasti otroci.

»Če bi se patološkim lažnivcem dalo zaupati ali verjeti, bi verjetno še danes imeli družino in prijatelje. Take, ki pa samo uničujejo, kradejo, ponižujejo, varajo in lažejo pa seveda ostanejo brez vsega. In za to smo na koncu krive ženske, ki dajemo takšnim ljudem vse in še več. Veliko preveč kot pa si zaslužijo. Nas to seveda izuči. Tako tudi najdemo pravo ljubezen. Druga stran pa seveda ne more prebaviti naše sreče, niti svoje krivde, zato se laži in poniževanja samo stopnjujejo. Takšni ljudje se mi iskreno zelo smilijo, še bolj pa se mi smilijo tisti, ki slepo verjamejo njihovim lažem. Over and out,« je na družbenem omrežju zapisala pevka in dodala, da si močno želi, da bi po dveh letih imela ona in njena družina končno mir.

Svet24/njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

3.7.2019+7     + (7)     – (0)     Oceni Franci D 

Bivši je lahko srečen, da se je rešil tega Kameleona.

3.7.2019+8     + (8)     – (0)     Oceni delec 

Je mogoče ta "lepa pevka Žana" in "lepa mamica" kdaj pomislila, da perilo javno perejo le tiste, ki niso ravno diht v glavi? Se pravi, ker se je javno izpovedala, pričakuje morda, da jo bo kdo "razumel" kako ''hudo'' ji je? In kako neumen ali pokvarjen mora biti človek, ki verjame takšnim novicam javno pranega perila? Nasedajo samo ovce, meni ta članek kvečjemu pove, da je ona problem in negativka.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava