Žana - ločitev po dolgoletnem razmerju

16.5.2018 | 12:50

Foto: FB

Foto: FB

Žana - ločitev po dolgoletnem razmerju
Žana - ločitev po dolgoletnem razmerju

Poti med pevko Žano in Danijem Salobirjem so se razšle. Temnolaska je našla srečo v objemu postavnega Borisa, vrača pa se tudi na glasbeno sceno.

Življenje pevke Žane Povše je ubralo nove smernice. Dolgoletno razmerje, ki ga je spletla s partnerjem in soprogom Danijem Salobirjem je prišlo do točke, ko sta spoznala, da bosta bolj srečna, če gresta vsak svojo pot. Nekdanji par ima skupaj čudovito hčerko Kiaro.

Zaljubljena v Borisa

Da se v ljubezenskem življenju Žane nekaj dogaja, sta namigovali že fotografiji na družabnih omrežjih, ki ju je pevka objavila v mesecu aprilu in maju. Ko pa je pred dnevi delila še posnetek, na katerem objema in sedi v naročju postavnega temnolasca, je postalo jasno, da njeno srce bije za nekoga drugega.

Žana je slednje tudi potrdila. Za POP TV je namreč razkrila, da ponovno zaljubljena in dodala, da ju je spoznala usoda. Njegovo ime je Boris Time, je violinist, ki ga je spoznala na otoku Hvaru, kjer bi morala skupaj igrati na neki poroki. Ker je slednja odpadla, sta čas izkoristila za spoznavanje. ''Kar je najbolj zanimivo pa je to, da sva se zaljubila ravno 11. novembra, tako pa je tudi naslov mojega albuma, ki ga pišem že dobrih pet let."

Žana se torej polna elana in s svežo energijo vrača na glasbeno sceno. Komaj čakamo, da nam pokaže, kaj vse je marljivo ustvarjala zadnjih pet let.

Svet 24/njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (6)

16.5.2018+8     + (8)     – (0)     Oceni Peter 

Avša plastična, Salobir je imel dobre živce in potrpljenje.

16.5.2018+3     + (3)     – (0)     Oceni joze 

Kaka pevka,da lahko poje samo v kopalnici,da jo drugi ne vidijo in ne slišijo.Saj ne bo dolgo s Borisom.

16.5.2018+5     + (5)     – (0)     Oceni pejpr 

Blagor tistemu, ki se jo je znebu...

16.5.2018+4     + (4)     – (0)     Oceni groza 

Biti pevka oziroma multiglasbenica, v javnosti se pa iti prezentirat s takšnim člankom kako srečna je z novim partnerjem in kako sta se spoznala? Tovrsten PR je strašansko slab PR. Bila je perspektivna in talentirana, vendar s tovrstnimi potezami in medijskim rivalstvom v negativnem privdihu, se oddaljuje od kakršne koli kvalitete. V bistvu je to kar je s Peričem posnela še največji presežek do sedaj. Nadaljevati bi morala v tem slogu ne se pa brukati s trač novicami. Privat življenje zanima le tiste, ki jih ne zanimajo dela avtorja.

17.5.2018+2     + (2)     – (0)     Oceni fric 

Ona je vseskozi na glasbeni sceni, poje v Mariborski skupini po Avstrijskih šotorih. Vmes še pa malo hojladri, zato se je pa Salobir naveličal čakat na .....

17.5.2018Oceni money 

money,money,money

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava