namig za premik

Tečem in hodim, da pomagam, zbor pri Slaščičarni Urška

21.4.2024 | 09:00

Vabimo na dobrodelno in družabno prireditev:

»Tečem in hodim, da pomagam«, ki bo v nedeljo, 21.4.2023 ob 9.00 uri v Termah Čatež (pri Slaščičarni Urška), ki ga organizira Lions klub Brežice že 10. leto, kot del vseslovenske dobrodelne akcije »Tečem – da pomagam«.

Glede na namen dogodka je poleg teka v več kategorijah možnost tudi hoje po 3 km trasi, lahko seveda tudi več. Dogodek je primeren tudi za otroke.

Vsa sredstva od dobrodelnega teka bomo namenili našemu osnovnemu poslanstvu – pomagati pomoči potrebnim otrokom v lokalnem okolju.

Z našim delovanjem čez vsa naša leta aktivnega delovanja smo pomagali že številnim otrokom, potrebnim terapij ali dodatnega zdravljenja oz. nege, s pripomočki slepim in slabovidnim, olajšali pot do znanja oz. izobrazbe, podprli kakšen talent, podarili šolske potrebščine in športno opremo. Vrednost donacij skupaj je že cca.60.000€.

Z dogodkom želimo spodbujati športni duh in zdravje, hkrati pa otrokom iz ranljivejših okolij omogočiti lažjo pot do navedenega. Iskreno upamo, da bomo dogodek lahko izvedli skupaj z vašo podporo na samem dogodku.

Povabite seveda še svoje.

Vašega obiska bomo veseli in upamo, da se srečamo.

Lions klub Brežice

‹ nazaj