Manca Simčič četrtič noseča

3.1.2023 | 14:10

Manca s partnerjem in tremi otroki. (arhiv; FB)

Manca s partnerjem in tremi otroki. (arhiv; FB)

Fotka Mance in Tomija iz arhiva (Mediaspeed)

Fotka Mance in Tomija iz arhiva (Mediaspeed)

Na silvestrovo tik pred polnočjo je nekdanja partnerka Tomija Megliča in mati njegovih dveh otrok sporočila veselo novico.

Nekdanja slovenska manekenka in nekdanja partnerka člana Siddharte Tomija Megliča, Manca Simčič, je sporočila veselo novico. Z možem, ljubljanskim poslovnežem Denisom Petrovčičem, pričakujeta drugega skupnega otroka. Par se je po več letih razmerja sicer poročil maja lansko leto in ima že hči, ki se jima je rodila leta 2018. Manca je novico sicer potrdila na družbenem omrežju, kjer je objavila družinsko fotografijo.

Na njej pa se že vidi zaobljen trebušček. Ob njej je zapisala: "Prihaja. Zanimivo bo," ob tem pa je še voščila spletnim prijateljem. Fotografije ne bomo objavili, saj jo je Manca objavila na zasebnem profilu. 

Dobri odnosi

Je pa fotografijo všečkal tudi Mančin nekdanji partner Tomi Meglič. V razmerju sta bila sicer več kot desetletje, v tem času pa sta se razveselila rojstva sina Zaka in hčere Nore. Manca in Tomi danes še vedno ostajata v dobri odnosih. Tomi je bil tudi prisoten na njeni majski poroki z Denisom. Manca Tomija tudi večkrat podpre na karierni poti, skupaj pa si privoščijo tudi poletne in zimske počitnice.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava