Pokal Salto v Kopru za gimnastičarke

5.12.2022 | 08:20

Pokal Salto v Kopru za gimnastičarke

Dekleta Gimnastičnega društva Novo mesto so se v soboto, 3. decembra, udeležila prvenstvenega tekmovanja v športni gimnastiki za Pokal Salto v Kopru.

Prve so svoje vaje prikazala dekleta 5. in 6. stopnje.

5. stopnja (Nika, Melanie, Julija) je zasedla ekipno tretje mesto. Posamično se je najvišje uvrstila Nika Belavič, ki je bila šesta.

V 6. stopnji je nastopila le Tina Ovniček in posamično osvojila šesto mesto.

Četrta stopnja je ekipno osvojila drugo mesto (Klara, Neža, Vita, Nika). Posamično je bila Vita Dolinar druga, Neža Primc pa peta.

Deklice druge stopnje (Naja, Sara, Zala) so bile ekipno pete, posamezno je med deklicami nad devet let Naja Kovačič osvojila šesto, Sara Berk pa sedmo mesto.

V 1. stopnji je tekmovalo 13 deklic. Prva ekipa GD Novo mesto je osvojila drugo mesto (Maša, Eva, Zala, Ema, Mia), druga ekipa peto mesto (Iza, Naja, Anja, Ema, Vida) in tretja ekipa osmo mesto (Neli, Sofia, Mojca).

Posamično so bile v 1. stopnji do 8 let med prvih deset tri deklice: Mia Butalin četrta, Eva Mihelič sedma in Iza Pekolj osma. V 1. stopnji nad 8 let pa je Maša Grubar zasedla prvo, Zala Zagorc drugo, Vida Čepin četrto, Ema Leskovec peto, Naja Osmanović deveto in Anja Saje deseto mesto.

Čestitamo!

M. Z.

Galerija

Koper (1)
Koper (2)
Koper (3)
Koper (4)
Koper (5)
Koper (6)
Koper (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava