Prenovljeni Tuš supermarket Kočevje

7.10.2022 | 12:45

Prenovljeni Tuš supermarket Kočevje
Prenovljeni Tuš supermarket Kočevje

Tuš je odprl prenovljeni Tuš supermarket Kočevje, v katerem sta nakupovalna pot in ambient v celoti prilagojena sodobnemu načinu kupovanje. Kupci bodo odslej lahko izbirali med še več že pripravljenimi jedmi v toploteki, na voljo jim je tudi širok izbor pripravljene hrane za malico ter za na pot. V prenovljenem supermarketu je Tuš poskrbel tudi za najboljšo ponudbo sadja in zelenjave s poudarkom na sezonskih in lokalno pridelanih sadežih. V mesnici je ljubiteljem mesnih dobrot na voljo bogata ponudba mesa in mesnih pripravkov lastne izdelave. Poskrbeli so tudi za sodobno zasnovan oddelek kruha, ki nudi sveže pečene pekovske dobrote skozi ves dan. Po novem si kupci s pekovskimi izdelki lahko postrežejo tudi iz priročne samopostrežne vitrine.

Ob prenovi Tuš supermarketa Kočevje so skrbno sledili trajnostni strategiji in usmeritvam na področju energetske učinkovitosti. Tako so v trgovino vgradili varčno LED razsvetljavo in vrhunski sistem hladilne tehnike, ki pri svojem delovanju uporablja naravni plin CO2. Praktično vsi hladilniki in zamrzovalniki so zaprti, kar pomeni manjšo porabo energije in tudi bolj prijetno nakupovanje.

V Tušu verjamejo v slovensko kakovost, zato je tudi v prenovljenem Tuš supermarketu Kočevje več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla. Za ljubitelje lokalnih dobrot so uredili kotiček, kjer so zbrani izdelki vrhunske kulinarike za vsakdanje nakupe iz linije Ane Roš & Tuš, na policah prenovljenega supermarketa pa so na voljo tudi izdelki drugih izbranih lokalnih pridelovalcev in proizvajalcev.

Engrotuš d.o.o.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava