VIDEO: Nuša Derenda ima še veliko za povedati

13.7.2022 | 14:20

VIDEO: Nuša Derenda ima še veliko za povedati
VIDEO: Nuša Derenda ima še veliko za povedati
VIDEO: Nuša Derenda ima še veliko za povedati

Slovenska pevka se na slovensko glasbeno scena vrača v velikem slogu. Po letih nastopov in medijskega pojavljanja je namreč končno čas tudi za novo samostojno pesem in še eno presenečenje. Nuša namreč pravi, da ima publiki še veliko za povedati.

Nuša Derenda je že v studiu, kjer snema nove pesmi in napoveduje tudi album. Že to poletje je čas za prvo izmed njih. Nuša se na glasbene lestvice vrača s skladbo Valček. Pesem o ljubezni dveh, ki že vrsto let plujeta na isti barki, včasih po mirnem, včasih po razburkanem morju. Z njo se bodo poistovetili vsi, ki vedo, da je za ljubezen treba vztrajati tudi takrat, ko ni tako pocukrana, kot mislimo, da mora biti.

Premierno je 'Valček' zapela na letošnjih Melodijah morja in sonca v Portorožu in navdušila gledalce in poslušalce s pesmijo in nastopom. Uvrstila se je tik pod vrh, na odlično 2. mesto. Tako pesem kot videospot v tem trenutku prihajata na radijske in TV postaje.

"Presrečna sem nad odzivi gledalcev in obiskovalcev letošnjih Melodij morja in sonca na pesem Valček. S svojimi največjimi hiti iz tega festivala - Boginja in Ne kliči me, sem pristala na 2. mestu. To je prekrasna popotnica za pesem. Hvala vsem," je povedala Nuša in k temu dodala: "Toliko vam imam še za povedati. Veliko sem razmišljala, kaj želim sebi in svojim poslušalcem dati v prihodnosti. Želim peti zgodbe, ki se me dotaknejo, zgodbe, ki jih tudi sama živim in zato še toliko bolj čutim."

O čem pa pesem govori? "Valček govori o ljubezni dveh, ki že vrsto let plujeta na isti barki, včasih po mirnem, včasih po razburkanem morju. Pesem je za vse, ki vemo, da je za ljubezen vedno treba vztrajati, tudi takrat, ko ni tako pocukrana, kot mislimo, da mora biti," o novi pesmi še pravi Nuša. 

Novo sodelovanje

Za svoj povratek se je Nuša povezala s tandemom Maraaya, producentom in avtorjem Raayem in Marjetko Vovk, ki za Nušo skupaj ustvarjata nove pesmi.

Marjetka v skladbah za svojo glasbeno zgodbo Maraaya v zadnjih letih navdušuje poslušalce z iskrenimi besedili, ki se dotikajo ljubezni in življenjskih resnic, v Nuši pa je našla velik navdih in inspiracijo za zrele zgodbe, ki izhajajo predvsem iz Nušinega življenja in Nušinega pogleda na svet.

"Nuša je velika inspiracija zame. Ne samo kot pevka, ampak tudi kot oseba, človek, ki ve, kaj hoče in ki ima še ogromno za povedati. Veselim se, da smo hitro našli skupni jezik in da uživamo v ustvarjanju novih zgodb, ki bodo, verjamem, pustile pečat na mnoge," je izid Nušinega novega singla Valček pospremila Marjetka.

njena.si
Foto: Neo Visuals

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava