Motoristični blagoslov, nato pa s panoramsko vožnjo do pečenega odojka

20.5.2022 | 14:50

Motoristični blagoslov, nato pa s panoramsko vožnjo do pečenega odojka
Motoristični blagoslov, nato pa s panoramsko vožnjo do pečenega odojka

V soboto, 14. maja, je bil tudi v Leskovcu pri Krškem blagoslov motorjev, motoristov in motoristk. Letos je bil to že 13. blagoslov pod okriljem SUNNY RIDER-sov, vendar tokrat prvič pred cerkvijo v Leskovcu pri Krškem. Letošnji blagoslov je opravil leskovški župnik Ludvik Žagar, ki je po blagoslovu z ministrantom Janezom Jožetom Olovcem podelil podobice in zaželel vsem prisotnim še naprej varno ter srečno vožnjo.

Po blagoslovu je panoramska vožnja motoristov potekala do Okrepčevalnice Štritof - Glogov Brod, kjer jih je Nuška Koprivc počastila s hladno pijačo, po okrepčilu pa je vožnja potekala mimo Brežic skozi Skopice, Mrtvice in Veliko vas nazaj na izhodišče v Leskovec pri Krškem oz. na gmajno pod šotor. Po izmenjavi raznih mnenj glede motorjev in same vožnje v preteklosti so se udeleženci lahko odžejali s hladno pijačo, lačni pa so si lahko postregli z domačim kruhom, salamami, slanino, tlačenko in seveda sveže pečenim odojkom.

Vsem, ki ste se udeležili tako blagoslova kot ponovnega srečanja, hvala, hkrati pa upam, če bo nam seveda zdravje dopuščalo, da se naslednje leto zopet snidemo.

Anton Hruševar

Galerija

_smotor (01)
_smotor (02)
_smotor (03)
_smotor (04)
_smotor (05)
_smotor (06)
_smotor (07)
_smotor (08)
_smotor (09)
_smotor (10)
_smotor (11)
_smotor (12)
_smotor (13)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava