VIDEO: Se bo Melania Trump vrnila v Belo hišo?

16.5.2022 | 13:10

Melania Trump v prvem intervjuju, odkar je zapustila Belo hišo

Melania Trump v prvem intervjuju, odkar je zapustila Belo hišo

V prvem intervjuju Melanie Trump, odkar je zapustila Belo hišo, je nekdanja prva dama namignila, da obstaja možnost, da bi tam spet živela. Nekdanji predsednik Donald Trump namreč namiguje, da bo ponovno kandidiral v letu 2024.

"Mislim, da smo v štirih letih Trumpovega vodenja veliko dosegli," je Melania Trump povedala v intervjuju za Fox, ki je bil predvajan v nedeljo zjutraj. "Nikoli ne reci nikoli" je dejala, ko so jo vprašali, ali bi lahko znova živela v Beli hiši, če bi mož kandidiral za ponovno izvolitev.

Med intervjujem je Melania razpravljala o tem, kar je poimenovala svoje "projekte NFT". Nekdanja prva dama je na svojem osebnem spletnem mestu zasnovala in dala v prodajo več nezamenljivih žetonov, ki so digitalni zbirateljski predmeti, overjeni z blockchainom, ki je pogosto del digitalne umetnosti. Vse predmete, ki jih Trumpova prodaja, je mogoče kupiti samo prek kriptovalute. Prvi sklop predmetov, ki so bili naprodaj v začetku tega leta, pa ni dosegel želenega denarnega praga v višini 250.000 dolarjev za začetno ponudbo.

Najnovejši NFT z naslovom "The MetaRose" je modra vrtnica. Običajno večina prvih dam ustanovi fundacije ali organizacije – praviloma neprofitne –, ki podpirajo kampanje, ki so jih začele v času svojega mandata v Beli hiši. Melania je med intervjujem znova dejala, da bo "nekaj izkupička" od prodaje NFT namenila otrokom v rejniških družinah.

CNN je večkrat poskušal pridobiti informacije o tem, kako velik del prodaje bo ali je bil namenjen dobrodelnim organizacijam, ampak nikoli ni prejel odgovora. Tudi Trumpova ni nikoli javno povedala, koliko denarja je pospravila v žep s prodajo teh digitalnih predmetov, ki jih prodaja od konca lanskega leta.

Trumpova je naslovila tudi dejstvo, da v času svojega bivanja v Beli hiši ni bila predstavljena na naslovnici revije Vogue, kar je desetletja stara tradicija, ki se je ponovno nadaljevala lani, ko je revija na naslovnico postavila prvo damo Jill Biden.

"Oni so pristranski in imajo svoje všečnosti in nevšečnosti, in to je zelo očitno," je povedala o tem, zakaj se modna revija nikoli ni osredotočila nanjo tako kot se je na druge prve dame.

Pokomentirala je tudi stanje v Združenih državah Amerike pod vodstvom predsednika Joea Bidena in dejala: "Mislim, da je žalostno videti, kaj se dogaja, če res globoko pogledate v to." Pri koncu dodaja, da upa, da se bodo stvari v Ameriki in drugod spremenile hitro.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava