Bera Lukčevih medalj z dveh plesnih tekmovanj

1.5.2022 | 09:40

Bera Lukčevih medalj z dveh plesnih tekmovanj
Bera Lukčevih medalj z dveh plesnih tekmovanj

V soboto, 23. aprila, so se plesalci PK Lukec udeležili dveh tekmovanj, s katerih so se vrnili z lepo bero medalj.

V Šenčurju pri Kranju je potekal pokalni turnir Plesne zveze Slovenije, kjer so nastopili plesalci mladinske in članske street dance show male skupine. Mladinske plesalke Ema Rožman, Ema Drenik, Lena Vintar, Ula Rabič Zalokar, Nina Pacek, Nuša Kostrevc in Zarja Sevšek so si s točko Pool party priplesale odlično 2. mesto. Članska skupina v sestavi Ema Zildžovič, Valentina Pirc, Maruša Grmšek, Stella Resnik in Tjaša Aleksandra Komočar pa si je s točko Sodišče priplesala 3. mesto. Obe skupini sta se z osvojenimi rezultati uspešno kvalificirali na državno prvenstvo, ki bo konec junija.

V Križevcih na Hrvaškem pa se je istega dne odvijal mednarodni plesni festival Križevci Dance Cup, katerega pa se je udeležilo 37 plesalcev iz PK Lukec Krško in PK Lukec Sevnica.

Med otroškimi hip hop formacijami sta nastopili dve skupini, in sicer so si srebrno medaljo priplesali plesalci skupine Sweets, bronasto medaljo pa plesalci skupine Future. Festivala se je udeležila tudi mala skupina Flow Masters iz Sevnice, ki jo sestavljajo Šalamon Nina in Maja, Hočevar Ela in Žana, Iza Brus, Zara Stanič, Zoja Horjak in Domen Mirt. Skupina si je med hip hop mladinskimi malimi skupinami priplesala zmago in zlato medaljo.

Iskrene čestitke vsem plesalcem in njihovim mentorjem Mihi Pozniču, Vanesi Krenker in Dei Micić.

Sebastijan Vodlan
strokovni vodja programov

Galerija

_zlukec (1)
_zlukec (10)
_zlukec (2)
_zlukec (3)
_zlukec (4)
_zlukec (5)
_zlukec (6)
_zlukec (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava