Državno prvenstvo za kadete: Jedlovčniku zlato

28.3.2022 | 09:40

Državno prvenstvo za kadete: Jedlovčniku zlato

Tiji Kastelic tokrat bron v parih - Nastopili so: Janez Jedlovčnik, Žiga Vidmar, Žan Vidmar Amadej Rešetič, Tija Kastelic in Veronika Husak - Čestitke vsem, še posebej državnemu prvaku Janezu Jedlovčniku!

Minuli vikend je potekalo težko pričakovano prvenstvo Slovenije za kadete, ki so se ga udeležili tudi najbolj obetavni mladi igralci in igralke iz NTK Krka Novo mesto. Uspešno! Janez Jedlovčnik je postal državni prvak. Ugnal je vse svoje nasprotnike, tudi prvega nosilca turnirja Jokića. Žan Vidmar (mlajši kadet) se je nepričakovano (odigral zelo dobro) uvrstil med 16 najboljših, za med 8 je izgubil s klubskim kolegom Jedlovčnikom.

Tija Kastelic se je posamezno uvrstila med 16. Med dvojicam je osvojila 3. mesto skupaj z igralko iz Mengša Tino Kriznic.

Janez Jedlovčnik in Žiga Vidmar sta se med dvojicam uvrstila med 8, prav tako Janez Jedlovčnik in Tija Kastelic med mešanimi dvojicami.

Manca Fajmut: »Na tem prvenstvu so krkaši odigrali na ravni, ki je zelo obetavna. Pozna se, da nekateri pridno vadijo in z veseljem kot trenerka pohvalim vse: Janeza Jedlovčnika, Žigo Vidmarja, Žana Vidmarja, Amadeja Rešetiča ter Tijo Kastelic in Veroniko Husak.«

J. P.

Galerija

_ntkkrka (1)
_ntkkrka (2)
_zntk (1)
_zntk (2)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava