Bernarda in Jože se ob nedeljah vračata z novo oddajo

28.1.2022 | 14:45

Nedeljsko popoldne bomo uživali z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom.  Začnejo 6. februarja ob 17.40 na TV SLO 1. (foto: David Lotrič Banović)

Nedeljsko popoldne bomo uživali z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom. Začnejo 6. februarja ob 17.40 na TV SLO 1. (foto: David Lotrič Banović)

Izzivi, pravi Bernarda, so času primerni, a za mojstrico ni nič težko.  Veseli se sodelovanja z Jožetom. (foto: David Lotrič Banović)

Izzivi, pravi Bernarda, so času primerni, a za mojstrico ni nič težko. Veseli se sodelovanja z Jožetom. (foto: David Lotrič Banović)

Voditelja sta se konec leta v oddaji Vikend paket poslovila od gledalcev. Zdaj pa je jasno, kakšna bo njuna prihodnost.

Voditeljski par, ki je oddajo Vikend paket vodil kar sedem let, se vrača na nedeljski termin. Vendar v novem formatu oddaje z naslovom Nedeljsko popoldne. Bernarda Žarn in Jože Robežnik bosta uživala v pogovorih z zanimivimi znanimi, aktualnimi gosti iz sveta estrade, v tej mozaični oddaji pa bosta gostila tudi po dva gosta oziroma gostji, za katera se bosta kar najbolj potrudila, da jima priredita zabavo v obliki iger. Prva oddaja bo na sporedu 6. februarja.

»V teh s covidom zaznamovanih časih je kar izzivalno pripravljati oddaje, ki slonijo na gostih. Zaradi bolezni in izolacij se lahko zgodi, da kdo v zadnjem trenutku ne more priti in potem sestavljamo oddajo znova in na novo. A vedno z veseljem. Veselim se tudi še bolj intenzivnih sodelovanj z Jožetom. In gotovo tudi smejanj,« pravi Bernarda Žarn.

Vsebina oddaje 

V goste prihajajo znan Slovenec ali Slovenka, ki bo s sabo pripeljal oziroma pripeljala nekoga, s komer sta v življenju tako ali drugače povezana. Kako se bosta gosta izkazala v igrah, bomo ob obilici smeha odkrivali vsakokrat znova. Zabavne igre, ki jih bosta v izziv dobivala vso oddajo, bodo s svojimi telefonskimi glasovi ocenjevali tudi gledalci; njihove glasove bomo prišteli k uspešno opravljenim igram, seštevek pa bo določil zmagovalca oddaje.

V igre bodo poleg tekmovalnega para v zaključnem delu vključili tudi ostale pogovorne goste oddaje in nastopajoče glasbenike.

S terena pa se bo v oddajo Nedeljsko popoldne oglašal posebni reporter, enfant terrible zamejske italijanske scene Gianni. Obiskal bo različne kulturne ustanove in nam jih predstavil na precej nenavaden in duhovit način.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava