FOTO: V Višnji Gori in Kriški vasi občinsko gasilsko tekmovanje

20.10.2021 | 10:30

FOTO: V Višnji Gori in Kriški vasi občinsko gasilsko tekmovanje
FOTO: V Višnji Gori in Kriški vasi občinsko gasilsko tekmovanje

Minulo soboto je Komisija za tekmovanje Gasilske zveze Ivančna Gorica v sodelovanju z Gasilskim sektorjem Višnja Gora priredila veliko občinsko gasilsko tekmovanje. V dopoldanskem času se je pomerila gasilska mladina v Višnji Gori, v popoldanskem času pa so se na tekmovalnem prizorišču v Kriški vasi pomerili še odrasli gasilci. Tekmovanje članskih in veteranskih gasilskih ekip si je v domači Kriški vasi ogledal tudi župan Dušan Strnad, skupaj s predsednikom in poveljnikom Gasilske zveze Ivančna Gorica, Juretom Strmoletom in Slavkom Zaleteljem.

Ekipe pionirjev so se v dopoldanskem času pomerile v vaji z vedrovko, razvrščanjem ter v štafeti s prenosom vode. Mladinci so tekmovali v vaji s hidrantom in vaji razvrščanja ter v štafeti s prenosom vode. V popoldanskem času so se v Kriški vasi članice in člani pomerili v vaji z motorno brizgalno, štafeti s prenosom vode ter vaji razvrščanja, starejše gasilke in gasilci pa v vajah s hidrantom in raznoterosti. Vse skupaj se je tekmovanja udeležilo 39 gasilskih ekip iz GZ Ivančna Gorica. 

Zaradi znanih preventivnih ukrepov uradnega začetka in zaključka tekmovanja ni bilo, prav tako ni bilo klasičnega podeljevanja pokalov najboljšim ekipam.

Med pionirji so se zmage veselili člani PGD Višnja Gora, med pionirkami ekipa PGD Krka, med mladinci ponovno PGD Višnja Gora, pri mladinkah pa PGD Zagradec. V Kriški vasi so se v članski kategoriji A zmage veselili člani PGD Vrh pri Višnji Gori, pri članicah A je slavila ekipa PGD Krka, v kategoriji članov B ekipa PGD Korinj, med članicami B ekipa Hrastovega Dola, med starejšimi gasilci so se najbolje odrezali gasilci iz PGD Radohova vas, med starejšimi gasilkami pa članice PGD Krka.

Zapisal in fotografiral: Gašper Stopar

Galerija

_zzzzztekmovanje (02)
_zzzzztekmovanje (03)
_zzzzztekmovanje (04)
_zzzzztekmovanje (05)
_zzzzztekmovanje (06)
_zzzzztekmovanje (07)
_zzzzztekmovanje (08)
_zzzzztekmovanje (09)
_zzzzztekmovanje (1)
_zzzzztekmovanje (10)
_zzzzztekmovanje (11)
_zzzzztekmovanje (12)
_zzzzztekmovanje (13)
_zzzzztekmovanje (14)
_zzzzztekmovanje (15)
_zzzzztekmovanje (16)
_zzzzztekmovanje (17)
_zzzzztekmovanje (18)
_zzzzztekmovanje (19)
_zzzzztekmovanje (20)
_zzzzztekmovanje (21)
_zzzzztekmovanje (22)
_zzzzztekmovanje (23)
_zzzzztekmovanje (24)
_zzzzztekmovanje (25)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava