Nuša Lesar razkrila recept mladostnega videza

14.10.2021 | 13:45

Pri 34 letih je mladostna in sveža.

Pri 34 letih je mladostna in sveža.

Zjutraj opravi svoj ritual, ki jo napolni z energijo in umirjenostjo. (foto: Ana Gregorič)

Zjutraj opravi svoj ritual, ki jo napolni z energijo in umirjenostjo. (foto: Ana Gregorič)

Nuša Lesar je bila manekenka, dokler ni njenih voditeljskih talentov odkril direktor Branko Čakarmiš in jo postavil za voditeljico informativne oddaje, kjer vztraja od leta 2009.

Lepa Nuša je študirala biomedicino, njeno študentsko delo pa je bilo manekenstvo. Zaradi lepe postave je bila tudi tista, ki je predstavljala spodnje perilo znanega slovenskega proizvajalca. Nuša danes pravi, da je bilo manekenstvo super študentsko delo, a nikoli ni bilo v igri za njen poklic. Še danes ohranja manekensko postavo in mladostnost, saj se rada pokaže brez ličil in filtrov za obdelovanje fotografij, vseeno pa je vedno videti sveža in enostavno lepa.

Kaj je njena skrivnost, kako začne svoj dan, ima kakšen poseben ritual?

Jutranji ritual

»Spim do približno sedmih, pol osmih. Moj jutranji ritual je skodelica toplega rastlinskega mleka s kurkumo, ingverjem in poprom. V tem času po navadi ne govorim, pač pa samo strmim in 'postavljam satelite',« nam razloži Nuša, ki skrbi tudi za duševno zdravje, saj ko jo vprašamo, kaj je tisto, kar jo razjezi, pove: »Redko se jezim, stremim k temu, da odstranim misli, ljudi ali stvari, ki me jezijo, in se raje osredotočam na tisto, kar me pomirja.«

In kaj jo napolni s srečo in mirom? »Čas z družino in čas, ki ga namenim sami sebi.«

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava