FOTO: Prenovljeni Tuš market v Črnomlju

22.7.2021 | 14:15

FOTO: Prenovljeni Tuš market v Črnomlju
FOTO: Prenovljeni Tuš market v Črnomlju
FOTO: Prenovljeni Tuš market v Črnomlju
FOTO: Prenovljeni Tuš market v Črnomlju
FOTO: Prenovljeni Tuš market v Črnomlju
FOTO: Prenovljeni Tuš market v Črnomlju

Tuš je prisluhnil željam kupcev in prenovil izjemno priljubljeno lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

Tuš je včeraj v Črnomlju odprl povsem prenovljeni market. Tako so prisluhnili željam in potrebam kupcev, ki jih zdaj čaka povsem prenovljen ambient za prijetne in učinkovite nakupe ter razširjena ponudba svežih izdelkov in izdelkov za na pot. Pri obnovi so upoštevali najsodobnejše trajnostne smernice in vgradili do okolja prijazno tehnologijo, ki nakupovanje naredi še prijetnejše.

Tuš kot slovenski trgovec strateško širi in prenavlja mrežo svojih trgovin po vsej Sloveniji. Med njimi so s ponosom odprli izjemno priljubljen Tuš market Črnomelj: ''V Črnomlju smo prisotni že vrsto let in kupci nas res dobro poznajo. Prisluhnili smo željam in potrebam naših kupcev ter se lotili celovite prenove,'' ob odprtju prenovljenega Tuš marketa Črnomelj, ki je zasnovan v skladu z vsemi sodobnimi nakupovalnimi trendi, poudarjajo v Tušu. ''Naš market Črnomelj se ponaša z izboljšano nakupovalno potjo in večjo preglednostjo, kar omogoča prijetnejše in učinkovitejše nakupe. K dobremu počutju prispevajo tudi do okolja prijazne tehnologije, kot je sodobna razsvetljava in hladilna tehnika, s čimer uresničujemo trajnostno zavezo našega podjetja,'' še dodajajo v Tušu.

V Tušu koncept prodajaln in ponudbe vedno prilagodijo lokalnemu okolju in temu so sledili tudi pri snovanju ponudbe prenovljenega Tuš marketa Črnomelj. ''Našo ponudbo smo usmerili v priročne, vsakodnevne nakupe in nakupe za malice oziroma kosila,'' razlagajo v Tušu. Prav zato so v prodajni program umestili premišljen nabor najpogosteje iskanih živilskih in neživilskih izdelkov.

V sodobni pekarni bodo vsak dan, skozi ves dan, pekli sveže pekovske dobrote, prenovili so oddelek delikatese ter razširili ponudbo pripravljenih pečenih jedi in dobrot na žlico.

Nova mesnica bo kupce navdušila z bogato ponudbo mesa in mesnih pripravkov, izjemen je tudi izbor svežega sadja in zelenjave. ''Razširili smo ponudbo pakiranih slaščic in sezonskih izdelkov, posebej pa smo ponosni na bogat izbor pripravljenih malic, med katerimi izjemno izdelki delikatesne linije Tuš Express To Go,'' dodajajo v Tušu.

Prav tako kupce v prenovljenem Tuš marketu Črnomelj čakajo slovenski izdelki iz linije kulinaričnih presežkov Ana Roš & Tuš, ki na mizo prinašajo odličnost jedi s pridihom dveh Michelinovih zvezdic.

Velik del izdelkov v ponudbi je tudi sicer slovenskih, saj v Tušu s ponosom povedo, da je več kot 70 % izdelkov v njihovih trgovinah domačega porekla.

Prenovljeni Tuš market Črnomelj bo kupce pozdravljal od ponedeljka do sobote, od 8.00 do 20.00 ure.

A. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava