Bo Jasna Kuljaj znova zibala?

15.5.2021 | 16:10

Jasna Kuljaj s hčerkico Anastazijo, ki je letos dopolnila šest let (Vito Tofaj/Media24)

Jasna Kuljaj s hčerkico Anastazijo, ki je letos dopolnila šest let (Vito Tofaj/Media24)

Njena hčerkica Anastazija pogosto izrazi željo po bratcu oziroma sestrici! ... Trebuščki premnogo Slovenk zadnje leto buhtijo od sreče in veselja. Pri tem pa prav nič ne zaostajajo znani obrazi, ki so si na eni strani že povečali družinico, spet drugi imajo to v mislih ali pa so celo že v pričakovanju.

In če ob tem za hip stopimo še v minulo leto, ne moremo mimo dejstva, da se je med drugim povečala družinica pri Maji Založnik, Anji Baš, Karin Škufca, Jasmini Kandorfer, ne nazadnje pa pri parih Nastja Gabor in Luka Basi, Maja Prašnikar in Alen Kobilica ter še pri Gašperju Riflju in njegovi izbranki Maji Geršak.

Govorice

Medtem ko imamo danes na eni strani trenutno najbolj popularno nosečnico, energično in vedno nasmejano Tanjo Žagar, ki bo vsak hip znova postala mamica sinčku ali hčerkici, je na drugi strani še več govoric, pri kom vse bi lahko letos ali pa v bližnji prihodnosti zibali. Ob vstopu v to leto se je najprej pisalo, tudi v naši reviji Nova, o drugi nosečnosti Mance Špik, kar nam je glasbenica v telefonskem pogovoru znova zanikala.

Pred kratkim pa smo lahko v medijih oziroma na družbenih omrežjih prebrali, da bi lahko hčerkica Jasne Kuljaj kaj kmalu dobila bratca oziroma sestrico?! Ker smo želeli priti do dna še tem govoricam, smo se obrnili na priljubljeno televizijsko voditeljico, ki nam je odgovorila zelo diplomatsko: »Da, Anastazija pogosto izrazi to željo, ali bo uresničena, pa ne vemo.« Ker je Kuljajeva trenutno zelo zaposlena s televizijskimi oddajami in to delo, kot nam je še zaupala, resnično opravlja z veseljem, bo po vsej verjetnosti morala njena hčerkica na bratca oziroma sestrico še malo počakati. Ali pa tudi ne, saj se včasih najlepše stvari zgodijo kar same od sebe.

Poseben obesek

Glede na to, da so številni domači mediji že večkrat omenili Jasnine nadnaravne sposobnosti in jasnovidnost, bi bilo dobro, da jo naslednjič malce več vprašamo, recimo,  ali kaj vidi ... Kuljajeva sicer pravi, da so »nadnaravne sposobnosti kar malce premočen izraz«, saj je pravzaprav samo pravilno ugotovila nekaj imen. »Nekoč se mi je neka oseba predstavila z vzdevkom, pa sem mu povedala, da on ne more biti Niko, da bi moral biti Luka. In mi je potem pokazal osebni dokument, kjer je res pisalo Luka, ampak da Niko ga pač kličejo. Prav tako sem pravilno napovedala, kakšno ime si bo izbral papež Frančišek, in ko se je na veliko ugibalo, kako bo ime prvorojencu Williama in Kate, sem začutila, da bo v tem imenu tudi beseda Alexander. Ampak za take stvari se moram malce skoncentrirati in v roke vzeti poseben obesek, za katerega moram priznati, da trenutno sploh ne vem, kje je. No, vidite, toliko o tem, koliko negujem te svoje nadnaravne sposobnosti,« je v smehu svojo jasnovidnost opisala Jasna. In dokler Jasna ne najde svojega posebnega obeska, jo tudi težko sprašujemo o kakršnikoli prihodnosti in imenih.

Ustvarjalna

Za konec ne moremo niti mimo epidemiološke krize, ki se je dotaknila vsakogar po svoje, tudi Kuljajeve, ki pred to nepredvidljivo situacijo ni bila vpeta le v svet televizije. »Verjetno mi ni treba poudarjati, da mi je zaradi korone odpadlo ogromno nastopov in prireditev, zato sem vso energijo raje usmerila v ustvarjanje televizijskih oddaj, ki so se k sreči obdržale,« je odgovorila Jasna, ki bo, sodeč po odgovoru, na morebitno vnovično vlogo mamice vendarle še malo počakala.

odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava