Trebanjski levi gostijo celjske rokometaše

8.5.2021 | 08:50

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Danes je ob 17:30 na sporedu derbi Lige NLB med trebanjskimi levi in celjsko zasedbo. Slednja bo zaradi prenosa tekme na TV Slovenija 2 gostovala v športni dvorani Leona Štuklja Novo mesto, ki se je za Trebanjce že dvakrat izkazala za uspešno lokacijo igranja tekme. Najprej so si proti Madžarom v mesecu septembru zagotovili uvrstitev v skupinski del EHF Lige, nekaj tednov zatem pa ugnali tudi Gorenje Velenje.

Trebanjski rokometaši se po dveh tednih ponovno vračajo na prvoligaško sceno. Prejšnji teden so zaradi reprezentančnega premora imeli več časa za pripravo na zaključek sezone, ki jo še vedno lahko zaključijo na drugem mestu. Vse misli so povsem usmerjene v sobotni obračun proti aktualnim državnim prvakom iz Celja, ki so na prvi tekmi tesno slavili z 28:25, trebanjski levi pa na parketu dvorane Leona Štuklja obljubljajo boj za vsako žogo.

Urh Brana, vratar RK Trimo Trebnje:
“V soboto nas v Novem mestu čaka derbi s Celjani. Pričakujemo zelo težko tekmo, v kateri bomo trebanjski levi prikazali pravi obraz ter upali na pozitiven rezultat.”

Prenos srečanja bo v soboto, 8. maja, ob 17:30 na TV Slovenija 2.

LIGA NLB, ZAOSTALA TEKMA 18. KROGA:
Sobota, 8. maja, ob 17:30 (Športna dvorana Leona Štuklja, Novo mesto):

RK Trimo Trebnje – RK Celje Pivovarna Laško

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava