Nov tv-šov: ob Klemnu Slakonji tudi Jasna Kuljaj

26.1.2021 | 13:35

Jasno Kuljaj bomo spremljali v oddaji Kdo si ti?. (Planet TV)

Jasno Kuljaj bomo spremljali v oddaji Kdo si ti?. (Planet TV)

Voditelj šova bo Klemen Slakonja. (Planet TV)

Voditelj šova bo Klemen Slakonja. (Planet TV)

Izvirna glasbena zabava naj bi v slovenske domove prinesla smeh in dobrodošlo sprostitev. (Planet TV)

Izvirna glasbena zabava naj bi v slovenske domove prinesla smeh in dobrodošlo sprostitev. (Planet TV)

Saša Lendero in Miha Hercog, ki sta uigrani službeni in zasebni tandem, bosta prvič skupaj del TV-šova. (Mediaspeed)

Saša Lendero in Miha Hercog, ki sta uigrani službeni in zasebni tandem, bosta prvič skupaj del TV-šova. (Mediaspeed)

Na Planet kmalu prihaja nov »odbit« in skrivnosten šov Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki ga bo vodil priljubljeni voditelj Klemen Slakonja, družbo pa mu bosta poleg zamaskiranih pevcev delali dve zvezdniški ekipi, ki bosta tekmovali med sabo.

Na velikem odru novega šova Kdo si ti? Zvezde pod masko bodo za zabavo skrbeli znani Slovenci in Slovenke, ki pa se bodo skrivali pod maskami. Dve zvezdniški ekipi bosta med seboj tekmovali, katera bo ugotovila identiteto več zamaskiranih nastopajočih.

Klemen Slakonja, mojster preobrazb, odličen pevec in izkušen voditelj, bo na Planetu vodil najzabavnejši šov letošnje pomladi. Kdo se skriva pod masko, bosta skupaj z gledalci ugibali dve nič manj zvezdniški ekipi, ki ju sestavljajo Saša Lendero, Miha Hercog, Milan Gačanovič - Gacho, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof in Zvezdana Mlakar. Zvezdniška ekipa, ki bo pravilno uganila največ zamaskiranih nastopajočih, bo osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri.

»Ko sem prvič videl koncept oddaje in spoznal, da nastopajo maske, se mi je to sprva zdelo zelo absurdno. Bilo je celo tako absurdno, da mi je postalo všeč,« je povedal Klemen Slakonja, ki komaj čaka začetek nenavadnega šova. »Za nami je namreč leto, ko smo vsi nosili maske. Celo leto je bil pust in zakaj ne bi v novo leto vstopili pustno naravnani? Nastopajoči v oddaji bodo nosili zelo konkretne maske, ki jih je težko že nositi, kaj šele v njih nastopati. Obeta se nam zelo zanimiva oddaja,« obljublja.

Zvezdniški dvoboj

Tudi pred zvezdniškima ekipama pod odrom bo težka naloga, saj bosta med seboj tekmovali, katera bo pravilno uganila več zamaskiranih nastopajočih. Nastopi mask bodo zabavni in nas bodo pogosto nasmejali, vsaka pa bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku. Da bi jih ekipi lažje prepoznali, bodo zvezde pod maskami predstavile tudi eno svojih sposobnosti ali značilnost, po kateri so prepoznavne v Sloveniji.

»Slovensko medijsko sceno kar dobro poznam, zato mislim, da bom hitro ugotovila, kdo se skriva pod masko,« pravi televizijka Jasna Kuljaj, ki meni, da sta najbolj zgovorni oblika telesa in barva glasu. Vsestranski umetnik Milan Gačanovič bo medtem poleg glasu najbolj pozoren na gib: »Po gibu hitro spoznaš, ali gre za žensko ali moškega. Po gibu tudi hitro spoznaš, ali je plesalec ali pevec. Mislim, da bo gib razkril marsikaj.« Tudi pevka Saša Lendero meni, da videz ne bo tako zelo zgovoren kot govorica telesa, in upa, da bo na odru nastopil kdo, ki ga bolje pozna. »Malo me bo sram, če koga, ki ga res dobro poznam, ne bom prepoznala,« dodaja v smehu Saša. Povsem nove oddaje se veselita tudi igralka Zvezdana Mlakar in glasbeni producent Miha Hercog. »Zelo sem vznemirjena, ta oddaja se mi zdi taka 'luštna' igrica, ki nagovarja nekaj bistvenega – kaj je na zunaj in kaj je znotraj. To me je vedno zanimalo,« je povedala Zvezdana, Miha pa je dejal, da oddaja Kdo si ti? Zvezde pod masko ne bo le novo doživetje zanj, ampak predvsem za gledalce: »To je nekaj, česar še ni bilo na naših ekranih!«

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava