Dobrodelna akcija Tika Taka Mulčkov in CSD Trebnje

19.1.2021 | 09:10

Foto: Tika Taka Mulčki

Foto: Tika Taka Mulčki

V mladem športno dobrodelnem društvu Tika Taka Mulčki, ki je na športnem področju združilo otroke iz vseh občin in regij, so ob izjemnih športnih uspehih zelo dejavni tudi na dobrodelnem področju.

Tika Taka Mulčki so bili spet dobrodelni. Tokrat v sodelovanju s CSD Trebnje.

Tika Taka Mulčki so bili spet dobrodelni. Tokrat v sodelovanju s CSD Trebnje.

Po septembrski dobrodelni akciji, ko so tudi s pomočjo znanih slovenskih športnih delavcev kot je trener NK Bravo Dejan Grabič, podarili šolskemu skladu OŠ Dolenja Nemška vas pri Trebnjem za več kot 500 evrov učnih, didaktičnih in športnih pripomočkov, so se tokrat lotili svoje zdaj že ustaljene novoletne dobrodelne akcije. Izpeljali so jo v sodelovanju s CSD Trebnje.

V društvu so zbrali veliko igrač, higienskih pripomočkov, hrane in vse zbrano dostavili Centru za socialno delo Trebnje, da je lahko poskrbel za tiste, na katere je, žal, večina pozabila. V sklopu te dobrodelne akcije so v društvu ob stvareh, ki so bile dostavljene CSD Trebnje, obdarili še posamezne starostnike iz petih različnih občin.

To je bila že 9 večja dobrodelna akcija mladega društva, ki deluje šele dobro leto. »Nekaj so besede in namen, nekaj pa je dejanje dobre volje. Iz majhnega, z malo dobre volje, raste veliko. Odprimo oči in pomagajmo graditi lepše in prijaznejše življenje za vse,« je zapisal predsednik in medijski predstavnik društva Dejan Benčina.

R.M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava