Avto Krka: Uhernikova z Otočca je dobila twinga!

27.10.2020 | 08:10

Foto: Avto Krka

Foto: Avto Krka

Nagradna igra podjetja Avto Krka ˝Naj tehnični postane doživetje˝ je dobila epilog. Nina Uhernik z Otočca je v poslovni enoti podjetja Avto Krka v Novem mestu prevzela novega twinga. Prav njej ga je namenil žreb v nagradni igri »Naj tehnični postane doživetje«.

Foto:Avto Krka

Foto:Avto Krka

Prilagojeno aktualnemu dogajanju na slovenskih tleh so v podjetju Avto Krka sončno pozdravili novo lastnico vozila Renault twingo. Med sodelujočimi, ki so izpolnili vstopnico, na eni od 29-ih enot Avto Krka po Sloveniji ali preko spleta, je bila izžrebana Nina Uhernik z Otočca. Avto ji je predala članica Uprave Avto Krka Tatjana Verstovšek.

V okviru nagradne igre, ki se je začela lanskega novembra in so jo zaključili konec septembra, so vsak mesec podelili paket praktičnih nagrad. Odziv v nagradni igri je bil izjemen in veseli so, kadar lahko svojim strankam polepšajo vsakdan. Z nepopisno srečo in veseljem se je nagrajenka Nina zahvalila podjetju Avto Krka in dodala, da so ji res pripravili nepozabno doživetje.

Foto: Avto Krka

Foto: Avto Krka

Vsem sodelujočim v nagradni igri se Avto Krka zahvaljuje za sodelovanje in čestita tako prejemnikom mesečnih nagrad kot Nini Uhernik, ki ji želijo prijetno in varno vožnjo z novim avtomobilom. Obenem vas vabijo k sodelovanju v novi nagradni igri. Več na www.avtokrka.si

Avto Krka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava