TPV Volley Novo mesto z novo okrepitvijo v novo sezono 2020/2021

22.9.2020 | 09:00

Članska ekipa TPV Volley Novo mesto

Članska ekipa TPV Volley Novo mesto

Čas je za novo odbojkarsko sezono 2020/2021, ki se bo za ekipo mladink in starejših deklic začela že ta konec tedna. TPV Volley Novo mesto je v zadnjih letih okrepil svoj podmladek tako da v novo sezono vstopa z močno člansko in mladinsko ekipo, v kategoriji kadetinj, starejših deklic in mlajših deklic z dvema ekipama. Rezultati iz prejšnjih sezon ter izvrstno delo trenerjev in igralk nakazujejo, da se lahko prav vse ekipe uvrstijo v 1. A ligo.

Članski ekipi se je v novi sezoni pridružila ena najboljših hrvaških igralk v zadnjem času v dvorani in na mivki, Valentina Vrbanc, ki prihaja iz zagrebške Mladosti. Njen namen je mentorstvo in prenašanje izkušenj na naše mlajše igralke. Tako vodstvo kluba in glavni trener Krešimir Perić optimistično postavlja cilj za sezono 2020/2021: uvrstitev v 1.B državno ligo.

Glavna prioriteta TPV Volley Novo mesto še vedno ostaja dvoranska odbojka, ki se izvaja od septembra do predvidoma konca aprila ter se nato usmeri v odbojko na mivki, kjer v zadnjem obdobju igralke TPV Volley Novo mesto dosegajo zelo lepe rezultate.

Nadaljuje se tudi uspešen projekt Mala šola športa s predšolskimi otroci v obdobju 4 – 6 let ter šolskimi otroci 6 – 9 let z namenom kasnejše vključitve v TPV Volley Novo mesto.

Klub je že deloval na najvišjem nacionalnem in mednarodnem nivoju, kamor se želimo s sistematičnim delom in popolnoma domačim kadrom vrniti oz. preseči te cilje.

Kmalu vas povabimo na domačo tekmo članske ekipe v dvorano Marof.

TPV Volley Novo mesto

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava