Ustanovljen klub mladih podjetnikov pri OOZ Novo mesto

17.9.2020 | 10:00

Ustanovljen klub mladih podjetnikov pri OOZ Novo mesto

Na Območni obrtno-podjetniški zbornici Novo mesto je bil 15. septembra 2020 edinstven, a hkrati ZGODOVINSKI DAN, ki pomeni sodobnejše in pomlajeno NADALJEVANJE 50-LETNE TRADICIJE združevanja obrtnikov in podjetnikov. Udejanila se je ideja in želja predsednice zbornice, gospe Mojce Andolšek, kar je podprla tudi skupščina, da zbornica mladim ponudi prostor za sestajanje ter možnost pridobitve informacij za uspešno stopanje po podjetniški poti iz prve roke – tako v strokovni službi zbornice kot od delujočih podjetnikov – mentorjev.

18 mladih ustanovnih članov Kluba mladih podjetnikov je na prvem srečanju naredilo prvi, a velik korak za delovanje, povezovanje, uresničevanje ciljev in promocijo podjetništva med mladimi. OOZ Novo mesto je z novoustanovljenim regijskim Klubom mladih podjetnikov dobila podmladek in novo energijo za moderno delovanje.

Klub mladih podjetnikov je sekcija združenih mladih podjetnikov ali naslednikov družinskih podjetij, ki so že člani OOZ Novo mesto, ter posameznikov potencialnih podjetnikov, ki se zavedajo, da je pomembno ustvarjanje novih poslovnih priložnosti, mreženja, medsebojne izmenjave idej, znanj, izkušenj in podjetniških namer združevanja. Člani Kluba mladih podjetnikov (KMP) imajo svoje delovanje organizirano na način sekcij, srečujejo se na sestankih, zborih, strokovnih ekskurzijah in poslovnih srečanjih, seminarjih in na neformalnih srečanjih po programu, ki ga bodo sprejeli po ustanovitvi. Klub bo omogočal tudi sodelovanje s sorodnimi organizacijami s področja gospodarstva na Dolenjskem, v Sloveniji in tujini.

Vsak zainteresiran, star od 18 do 41 let, ki ima željo in čuti, da bi mu delovanje v klubu ter povezovanje koristilo, naj se pridruži.

Dobrodošli tudi partnerji in podporniki. Na včerajšnjem dogodku je nagovoril ustanovne člane gospod David Toporš, direktor Zavarovalnice Triglav d. d., OE Novo mesto, in zaželel mladim uspešno delovanje.

Kratka predstavitev kluba spodaj v priponki ...

Emilija Bratož, direktorica OOZ NM

Predstavitev kluba [.doc] (12 kB)

Galerija

_zzzzzzzklub (1)
_zzzzzzzklub (2)
_zzzzzzzklub (3)
_zzzzzzzklub (4)
_zzzzzzzklub (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava