AVDIO: Gašper Rifelj izpovedal svojo ljubezensko zgodbo?

15.9.2020 | 14:35

AVDIO: Gašper Rifelj izpovedal svojo ljubezensko zgodbo?

Še pred koncem poletja pošilja Gašper Rifelj na radie energično pesem 'Vse do neba', ki na prvi pogled deluje, kot da je skozi njo izpovedal svojo ljubezensko zgodbo s partnerko Majo Geršak.

"To je zgodba o ljubimcih, ki nista čisto pravi par in tudi vsi ostali ju ne jemljejo resno: 'Za naju rekli so, da to najin bo poslednji ples, da ne bo trajalo dolgo.' Fant pa se je zaljubil in si želi poglobiti odnos: 'Do neba, kjer bova sama in ne bova slišala ostalih, ki ne verjamejo v naju ...' In ko prideta do zvezd, bosta tam s tistimi, ki so preživeli težke dneve, vzpone in padce, in prišli do cilja, kamor pridejo le najbolj vztrajni," pravi pevec, ki je bil tudi sam v  takem odnosu. Ob tem pa ni razkril, ali gre za aktualno ljubezen, ali kakšno staro razmerje. 

"Ko sem slišal to pesem, so se mi prižgali čustveni senzorji in mi pred oči pripeljali zgodbe iz preteklosti. Zgodilo se mi je, da so mi ljudje govorili, da neka oseba ni prava zame, čeprav sem čutil drugače in tudi sledil intuiciji. Čeprav pojem o ljubezni, je bistvo, da se vedno v življenju vedno borimo za tisto, kar čutimo, da je prav in gremo, kar nas vodi srce. Naj se sliši še tako klišejsko, je na koncu pomembno le to."

Zbral ekipo regionalnih ustvarjalcev hitov

Gašper, ki je po seriji uspešnih nastopov že skoraj inventar Slovenske popevke, poznate pa ga tudi iz udarnega TV-šova in glasbenega teatra, se želi z novim nizom pesmi, ki bo počasi zrasel v njegov prvi album, še bolj utrditi kot pop pevec. S tem namenom se je povezal z ekipo avtorjev in glasbenih ustvarjalcev, ki so v zadnjih letih zaznamovali glasbeni okus slovenskega in jugoslovanskega občinstva. Tadej Košir je recimo eden najbolj plodnih slovenskih pop avtorjev zadnjih let, podpisal je tudi hite Raiven, Muff in Nine Pušlar, Nermin Puškar je pustil pečat v opusih regionalnih velikanov, kot so Željko Joksimović, Dino Merlin, Tony Cetinski, Massimo Savić in Hari Mata Hari, producent Mahir Sarihodžić - Maki pa je ob že omenjenem Merlinu podpisal tudi hite Nine Badrić, Jacquesa Houdeka, Aleksandre Radović, Maye Sar in drugih zvezdnikov.

njena.si

Zvočni zapisi

Gašper Rifelj: Vse do neba

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava