VIDEO: Rebeka v karanteni posnela pesem - doma s telefonom

15.4.2020 | 14:45

VIDEO: Rebeka v karanteni posnela pesem - doma s telefonom
VIDEO: Rebeka v karanteni posnela pesem - doma s telefonom

Rebeka Dremelj je zopet poskrbela za presenečenje in slednje je, kakopak, storila v svojem stilu. Pevka, ki ne sledi množici, saj rada utira sveže stopinje, je kar na domačem hodniku ustvarila pesem, za katero pravi, da je najlepša doslej …

»Malo sem nora, priznam. Ampak ne morem pomagati, taka pač sem že celo svoje življenje. Človek hitrih odločitev in še hitrejših dejanj,« je pričela s pojasnilom na družbenem omrežju pevka in podjetnica Rebeka Dremelj  ter nadaljevala, da je iz prav posebne melodije, ki jo je imela doma že nekaj časa, skupaj z dvema glasbenima mojstroma ustvarila čudovito pesem 'Malo, malo', za katero pravi, da je njena najlepša pesem doslej.

»Jaz se je enostavno ne morem naposlušati. Z njo smo se dotaknili trenutne situacije in z njo opogumljamo vse, ki se znajdemo kdaj v situaciji, ko imamo vsega polni "kufer". O ja, tudi jaz imam takšne dneve! Včasih večkrat na dan,« se je v zapisu na družbenem omrežju hahljala Rebeka, ki je novo skladbo posnela kar s telefonom in to v zavetju domačega doma. 

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava