Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP tv?

1.4.2020 | 14:40

Očetu Egvenu Rženu so ob videnem v oči stopile solze. (foto:                             POP TV)

Očetu Egvenu Rženu so ob videnem v oči stopile solze. (foto: POP TV)

Prenova doma družine Ržen (foto:                             POP TV)

Prenova doma družine Ržen (foto: POP TV)

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP tv?

Splet prekipeva od očitkov in namigovanj, da si družina Ržen marsikaj privošči, gledalci so ob tem prepričani, da je bila tokrat Delovna akcija pretentana. Kaj na to porečejo vpleteni – domači in televizijska hiša POP TV?

Oddaja Delovna akcija je minulo nedeljo nekoliko razdvojila gledalce. Ekipa se je znova z odliko izkazala, popolnoma so namreč prenovili dotrajano hišo, ki je zaradi resnih težav z vlago ogrožala zdravje družine Ržen. Medtem ko so mnogi gledalci z navdušenjem pospremili končne rezultate marljivih rok in družini iz srca privoščili srečo v novem domu, so drugi kritično izpostavljali govorice o družini Ržen. Na spletu so se namreč širile informacije, da družina v resnici ni tako finančno šibka, kar naj bi razkrivale tudi objave na družbenih omrežjih družinskih članov. 

In kaj na slednje porečejo na televizijski hiši POP TV? Jih je družina Ržen resnično prenesla na okoli, kot menijo mnogi gledalci? Starejša hčerka Marjetka Ržen je komentar na očitke podala na Facebook strani njena.si, kjer je pojasnila, da so ustvarjalci oddaje videli tako njihov avtomobil, kot motor, v službi za odnose z javnostmi pa so nam razložili, da je bila družina Ržen za projekt Delovne akcije izbrana zaradi bolnih otrok in dejstva, da je bila njihova hiša v resnično zelo slabem stanju: 

»Delovna akcija je projekt, kjer vsi delamo z dušo in srcem za izbrano družino. Potrebno je veliko planiranja in še več predanosti, mojstri delajo dneve in noči, da se tak projekt lahko izpelje. To družino smo izbrali, ker je bila hiša res v obupnem stanju, otroci bolni zaradi vlage. In kot pravi naša Ana: 'Otroci so najbolj pomembni, treba jim je pomagati,'« so povzeli svojo odločitev na POP TV.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava