Jasna Kuljaj spakirala kovčke in odšla k staršem na Dolenjsko

29.3.2020 | 17:00

Jasna Kuljaj spakirala kovčke in odšla k staršem na Dolenjsko

Ko je postalo jasno, da bomo morali ostati v samoizolaciji, je Jasna Kuljaj spakirala kovčke in odšla k staršem na Dolenjsko ...

Voditeljica Jasna Kuljaj se je odločila, da čas zapovedane samoizolacije zaradi koronavirusa ne bo preživela v Ljubljani, kjer sicer živi s partnerjem in hčerko, ampak da se bo umaknila na deželo, na Dolenjsko, natančneje pod Gorjance, kjer živijo njeni starši. »Ne vem, kako bi čas karantene preživljala v stanovanju v bloku, skupaj z mlajšim otrokom. Rada bi poudarila, da sem solidarna z njimi. Zavedam se, kakšen problem je oditi po stopnišču ali pa z dvigalom iz bloka, ne da bi se otrok vsega dotaknil, zato v mestu nisi tako varen kot na deželi,« pravi Jasna, ki pa se je med tem časom lotila kmečkih opravil – obrezovanja drevja in grmovnic, o čemer jo poučuje oče.

Jasni je njena mama pokazala, da imajo v družini v lasti tudi njivo, kar je Jasna ponosno pokazala na družbenih omrežjih. »Preživeli bomo,« je zapisala in priznala, da ni vedela, da njivo imajo, saj je bila zelo zaposlena in je ves čas hitela, zato so bili njeni obiski pri starših bolj kratke narave.

POKAZALA JE DRUŽINSKO NJIVO

Mama pa ji je pokazala, da imajo v družini v lasti tudi njivo, kar je Jasna ponosno pokazala na družbenih omrežjih. »Lačni ne bomo,« se šali voditeljica, ki niti ni vedela, da njivo imajo, saj je bila zelo zaposlena in je ves čas hitela, zato so bili njeni obiski pri starših bolj kratke narave.

Svet24

Galerija

_jk (1)
_jk (2)
_jk (3)
_jk (4)
_jk (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava