Dušan Vodlan uradno v pokoj, a ne tudi s plesnih parketov ...

19.2.2020 | 12:45

Dušan Vodlan uradno v pokoj, a ne tudi s plesnih parketov ...
Dušan Vodlan uradno v pokoj, a ne tudi s plesnih parketov ...

V četrtek, 13.02. 2020, se je naš ustanovitelj in pionir plesne dejavnosti v Krškem in Posavju Dušan Vodlan uradno upokojil in naslednji dan povabil v Hotel City Krško svoje sorodnike in prijatelje na zabavo s Čudežnimi Polji iz Maribora. Seveda pa to ni čisto slovo, saj bo še vedno prisoten v klubu kot športni direktor in bo deloval na področju Internacionalnega plesnega sodnika v standardnih in latinskoameriških plesih ter modernih tekmovalnih plesih na domačem parketu in drugod po svetu.

Dušan Vodlan: ''Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil moji ženi Zorki, da mi je v teh letih stala ob strani v dobrem in slabem. Brez njenega razumevanja ne bi bilo vseh teh rezultatov in uspehov. Nato mojima sinovoma Sebastijanu in Luki za navdih v lepih in tudi težkih trenutkih, ki so v naši družbi stalnica. Vesel sem, da smo skupaj zmogli tako velike stvari. Respect! Zelo počaščen pa sem zaradi legende slovenskega plesa, 92-letnega gospoda Franja Kozarja iz Maribora, ki se je odzval na moje vabilo in smo lahko malo poklepetali o plesu.

Še posebej pa sem ponosen na začetek moje plesne poti v Krškem, ko sem bil tako rekoč prepuščen samemu sebi. Redkim tistim, ki so mi pomagali na kakršenkoli način, pa se iskreno zahvaljujem, bilo jih je veliko, zato jih ne bom imenoval, da ne bi koga izpustil.

Bilo je ogromno srečnih in uspešnih trenutkov ter tudi nekaj razočaranj in nagajanj ter polen, ampak po vsakem padcu sem vstal še močnejši. Vsi moji projekti so zrastli iz mojih sanj in jaz sem živel svoje sanje in tako bo še naprej. Zato bi rad vsakemu želel, da sanjajo svoje sanje in jih tudi naj uresničijo. Veliko projektov in sanj se ne uresničijo predvsem zaradi enega razloga, in to je vprašanje, ki si ga vsak postavlja: »kaj si bodo drugi mislili«. Živite za sebe in svoje sanje!

Na koncu se zahvaljujem vsem svojim plesalkam, plesalcem, članom, tekmovalcem in drugim sodelavcem, s katerim smo doživeli in preživeli veliko lepih trenutkov v Celju, Laškem, Senovem Sevnici, Brežicah, Pišecah, Kozjem, Podčetrtku in drugih krajih po Slovenji, kjer sem deloval. Saj ne vem, koliko je vseh bilo, bilo pa jih je sigurno na desettisoče v 40 in več letih.''

Predsednik PK Lukec Sandi Lekše

Galerija

_zzzzvodlan (01)
_zzzzvodlan (02)
_zzzzvodlan (03)
_zzzzvodlan (04)
_zzzzvodlan (05)
_zzzzvodlan (06)
_zzzzvodlan (07)
_zzzzvodlan (08)
_zzzzvodlan (09)
_zzzzvodlan (10)
_zzzzvodlan (11)
@@@_zzzzvodlan__12_
_zzzzvodlan__13_
_zzzzvodlan__14_
_zzzzvodlan__15_
_zzzzvodlan__16_
_zzzzvodlan__17_
_zzzzvodlan__18_
_zzzzvodlan__19_
_zzzzvodlan__20_
_zzzzvodlan__21_
_zzzzvodlan__22_
_zzzzvodlan__23_
_zzzzvodlan__24_
_zzzzvodlan__25_
@@@_zzzzvodlan__26_
_zzzzvodlan__27_

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava