Potrjeno: Jasna Kuljaj se vrača

11.2.2020 | 13:10

Jasna Kuljaj in Angelo (foto: Planet TV)

Jasna Kuljaj in Angelo (foto: Planet TV)

Že 21. februarja se na male ekrane s svojo drugo sezono vrača oddaja Pri Črnem Petru, ki jo bo še naprej vodila Jasna Kuljaj.

Oddaja Pri Črnem Petru bo s posebno pustno oddajo prvič na sporedu že v petek, 21. februarja, ob 20. uri. Pustna oddaja bo poskrbela za kar nekaj presenetljivih preoblek, gledalce in občinstvo v najbolj zabavni televizijski gostilni pa bodo med drugim zabavali Rebeka Dremelj, Ansambel Rok Žlindre in Regina.

Prva oddaja bo hkrati obarvana evrovizijsko in goste bo zabavala tudi ABBA, v katero se bodo prelevili znani obrazi iz oddaje Pri Črnem Petru in gledalci bodo lahko le ugibali, kdo je kdo. Junake iz gostilne Pri Črnem Petru z voditeljico Jasno Kuljaj na čelu v novi sezoni čaka tudi nov izziv, saj je gostilna, v katero tako radi zahajajo, ostala brez najemnika, zato bodo staknili skupaj glave in stvari vzeli v svoji roke …

"Pri takšnih likih, kot sedijo za omizjem oddaje Pri Črnem Petru, nikoli ne more biti dolgčas. Že pri pisanju scenarijev in kasneje na snemanjih se tako zabavamo, da se to preprosto mora videti tudi na tv-zaslonih," je povedal avtor oddaje Jože Potrebuješ: "V oddaji je zelo veliko improvizacije in trudimo se, da bi bile vse norčije čim bolj pristne. Tudi ko ne gre vse po načrtu."

njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

11.2.2020+1     + (1)     – (0)     Oceni Franci D 

Te oddaje pa res ne morem pohvalit!

11.2.2020Oceni marcko123 

se vsaj ustvarjalci zabavajo, če se že mi ne

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava