Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

18.11.2019 | 13:00

Foto: Pop tv

Foto: Pop tv

Danijel Frigelj z Velikega Obreža je boj v areni izgubil, a zagotovo Kmetijo zapustil kot zmagovalec v očeh številnih gledalcev ...

Danijel je s svojo prijazno in marljivo naravo povsem osvojil gledalce. Zakaj pa je med tekmovalci veljal za zelo nepriljubljenega člana družine? Je zadaj kaj takega, kar kamere niso pokazale?

Danijel, zakaj takšno neravnovesje? Zaradi česa te tekmovalci niso videli v takšni luči, kot publika pred malimi zasloni? »Lahko samo rečem, da so se me tekmovalci bali. Čeprav nikomur nisem nič slabega naredil, niti o nobenem izmed njih nisem nič slabega govoril. Edini, ki se me ni bal, je bil Jan,« je Danijel pojasnil svoj pogled na nepriljubljenost v družini, ki ima tako med gledalci, kot med vsemi tistimi, ki ga poznajo iz domačega okolja, zelo veliko podporo. V javnosti namreč velja za zelo marljivo, prijazno in spoštljivo osebo. Zakaj ga potem tako, z izjemo Marjance, niso videli tudi drugi člani družine?

Slednji svoja čustva oz. nenaklonjenost pripisujejo neprijetnim izkušnjam, ki so jih imeli z njim tekom bivanja na posestvu. Nekatere je zmotilo prenašanje informacij med člani družine, druge pa ogovarjanje. Tanja Balabanič denimo pojasnjuje, da sta se njuni poti križali šele tedaj, ko je izvedela, da jo opravlja, čeprav je bila prepričana, da se lepo razumeta. Nesoglasja sta zatem razčistila, a neiskrenost je kljub temu pustila za seboj neprijeten okus. »Danes se super razumeva in sem vesela, da imam to v naravi, da želim vse razčistiti, ker če tega ne bi storila, bi takrat zgubila res prijetno osebo,« je s pozitivno mislijo zaključila Tanja, ki se tako kot Danijel zaveda, da so razmere v šovu nekaj povsem drugega, kot odnosi v realnem življenju.

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava