VIDEO: Nuša Derenda priklicala prvi sneg in že - silvestrovala

7.11.2019 | 13:15

VIDEO: Nuša Derenda priklicala prvi sneg in že - silvestrovala
VIDEO: Nuša Derenda priklicala prvi sneg in že - silvestrovala
VIDEO: Nuša Derenda priklicala prvi sneg in že - silvestrovala
VIDEO: Nuša Derenda priklicala prvi sneg in že - silvestrovala

V novi zimsko obarvani skladbi so svoje moči združili Nuša Derenda in Poskočni. Čeprav še ne diši po božično novoletnih praznikih, je omenjen duet kot nalašč napisan prav za to obdobje, ko smo v pričakovanju snega in hladnejših dni. Pesem Beli oblaki, bele snežinke je dobila tudi lep snežen videospot, ki se je snemal kar na štirih lokacijah in v dveh državah. Težko je bilo namreč sredi oktobra pri 20 stopinjah Celzija najti ustrezen kotiček, kjer bi vsaj malo dišalo po belih snežinkah, ki jih opeva pesem. Zato se je morala celotna snemalna ekipa odpraviti v sosednjo avstrijsko Koroško, natančneje tik pod vrh Mölltala na višino nad 3.000 metrov, kjer so našli snega ravno dovolj za vzorec. Kakšna bi namreč bila usoda videospota brez snega?

Poskočni in Nuša skupaj z avtorjem skladbe in besedila Rokom Lunačkom verjamejo, da pišejo novo zgodbo v zakladnici božično-novoletnih pesmi, za kar so jim na pomoč pri snemanju priskočili tudi drugi prepoznani slovenski obrazi. V Sobi 102 so se jim na slavnostni večerji priključili glasbeniki Jan Plestenjak, Jože Potrebuješ, Rok Lunaček in Alya, voditelja Jasna Kuljaj in Boštjan Romih, radijca Klemen Bunderla in Anja Ramšak, influencerji Jani Jugovič - Cool Fotr, Indira Ekič, Niko Turk in Alenka Trogrlič. Skupaj smo pričakali "polnoč", ko smo odprli Srebrno Radgonsko penino in proslavili novo leto.

Nuša Derenda je še posebej uživala v snemanju spota, saj obožuje snežne strmine, saj je zaprisečena in odlična smučarka, in prav tako se rada druži z ljudmi, še posebej s tistimi, ki so ji pri srcu. »Snemanje pesmi, kot videospota je bila zame posebno doživetje. Veliko smo se presmejali, na vsakem koraku smo se zabavali, obkroženi smo bili s profesionalci, na večerji pa z našimi glasbenimi prijatelji. Kar se mene tiče, sem Silvestrovo letos že praznovala«, je v smehu zaupala Nuša.

Produkcijo spota so ustvarili Globus records. Spot je zagotovo nekaj, kar v Sloveniji ne vidimo vsak dan, zato sta praznična pravljičnost in romantika zagotovljena. Avtor skladbe Rok Lunaček razmišlja: "Četudi vem, da obča ljubezen ni datumsko pogojena, sem vesel, da bodo Poskočni in Nuša v tem zimskem času slednjo razdelili ljudem in jih z njo objeli."

Prazniki pridejo in gredo, ljubezen med vsemi nami pa ostaja. Imejmo se radi.

Videoprodukcija: Globus records

Scenarij: Dejan Krajnc

Režija: Žiga Gjuro

DOP: Rok Breznik

Make-up: Sandra Puhar, Urška Rotar

Styling: Jessy Fashion Design, Jeneja P. Zhembrovskyy

Glasba: Rok Lunaček

Besedilo: Rok Lunaček

Priredba: Blaž Hribar in Rok Lunaček

Produkcija: Blaž Hribar

Izvršni producent: Rok Lunaček

K. K.

Galerija

_zzzzzznusaa (1)
_zzzzzznusaa (2)
_zzzzzznusaa (3)
_zzzzzznusaa (4)
_zzzzzznusaa (5)
_zzzzzznusaa (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava