DP v kegljanju; širitev dejavnosti KD Vodnjak

7.11.2019 | 08:20

Člani KD Vodnjak so letošnje poletje urejali okolico ter kegljišče in nekdanji gostinski lokal ''na kuglu'' (foto: arhiv)

Člani KD Vodnjak so letošnje poletje urejali okolico ter kegljišče in nekdanji gostinski lokal ''na kuglu'' (foto: arhiv)

V soboto, 2.11.2019, je v Ljubljani potekalo državno kegljaško prvenstvo za člane in članice v disciplini sprint (2 x 20 metov mešano – dvoboji na izpadanje). Iz OTS Dolenjske in Bele krajine so se tekmovanja udeležile tri kegljačice in dva kegljača. V ženski konkurenci sta se odlično odrezali članici KK Bela krajina, Tina Mržljak z drugim mestom in Cvetka Lamut, ki si je delila tretje mesto, pa tudi Jožica Birkelbach, prav tako iz KK Bela krajina, je s sedmim mestom dosegla lep uspeh. V konkurenci kegljačev sta predstavnika naše OTS žal izpadla že v prvem krogu.

Ob robu kegljanja pa moram izpostaviti še prizadevanja KD Vodnjak po širitvi dejavnosti. Tako nameravajo poleg kegljanja organizirati še druge aktivnosti, že letos pa štartajo s sekcijo za tarok in pikado (podrobnosti spodaj v priponki), s čimer želijo poskrbeti za druženje članov in popestritev njihovega vsakdana, še zlasti starejših.

Kegljaški pozdrav.

Igor Vese, predsednik OTS DBK

Razpis - pikado [.pdf] (228 kB)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava