Kmetija: Danijelov skrivni odhod padel v vodo

5.11.2019 | 13:20

Foto: Pop tv

Foto: Pop tv

Danijelova družina (foto: FB)

Danijelova družina (foto: FB)

Čeprav ni nihče slutil, je Danijel Frigelj z Velikega Obreža načrtoval odhod iz tv-šova domov, skupaj z družino se je namreč nameraval udeležiti poroke.

Danijel se je na posestvo vrnil kot zmagovalec, čeprav z grenkim priokusom, saj se njegove vrnitve tekmovalci niso veselili. Ob prihodu na glavno posestvo se je tako zatekel v hiško za izpovedi, kjer smo izvedeli, da zmage pravzaprav ni načrtoval. Kot je pojasnil, je želel zapustiti igro in se vrniti domov, da bi se lahko udeležil poroke.

»Vse vas zelo pogrešam, vse po vrsti … Živo, Zalo, Luka, Tanjo, domače, sosede, gasilce, sodelavce … V dvoboju sem si izbral najtežjega možnega nasprotnika, da bom šel domov, da bomo šli na svadbo … pa ne morem zgubit, tako sva z najslabšo možno tekmovalko zmagala. Jaz sem super, tudi če se jočem, sem super. Ne skrbite zame, malo sem shujšal, ampak saj to ni pomembno, to je bolj od dela, saj veste, kakšen sem,« je s solzami v očeh v izpovedi dejal Danijel in za konec vsem skupaj sporočil, da jih nosi v srcu in jih ima rad.

Tekmovalec je kasneje od srčne izbranke prejel pismo, ki mu je dalo izgubljeno voljo, moč in željo, da se bori naprej in sledi cilju, zaradi katerega je pravzaprav prestopil prag slavnega šova.

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava