Kmetija 2019: Prijazna Novomeščanka odvrgla masko

24.9.2019 | 12:35

Kmetija 2019: Prijazna Novomeščanka odvrgla masko

Kaj se je zgodilo s prijazno Marjano Povše? Tega, da bo zasedla mesto glave družine, ni pričakovala. Novo vlogo je sprejela z nasmehom, polna entuziazma in pozitivne energije je nagovorila zbrano družino, hip zatem pa se je vse spremenilo. Z vedrino na obrazu je za hlapca razglasila Denisa, za deklo pa Saro, pri čemer smo v prikazani zasebni izjavi že lahko videli, da se je maščevala za 'hlapčevski predpasnik'.

Med razporeditvijo dela je nato brez odlašanja odvrgla prijazno podobo. Pripombe tekmovalcev so jo močno razjezile, zaradi česar smo kmalu spoznali drugo plat priletne udeleženke šova. Marjana je namreč nastopila odločno in se vodenja lotila s trdo roko.

"Zelo so me znervirali. Jaz sem to stvar vzela resno, zato sem prišla sem, zato smo tukaj. In mislila sem, da smo vsi zato tu s tem namenom, da nekaj naredimo, da pokažemo, da znamo ... Mene ponižujejo, da kaj boš ti, saj nič ne veš. Jaz vem, jaz sem v življenju že marsikaj naredila. Imam kaj pokazati v Novem mestu, pa sem ženska. Pa ne bodo se zdaj taki name spravljali!" je pojasnila v izjavi razočarana tekmovalka.

Ni pa bila razočarana le ona. Nad korenito spremembo osebnosti so bili člani družine naravnost šokirani. Ocenili so, da njen prijazen nasmeh ni bil iskren in da bo vodenje pod njeno taktirko ta teden še zelo zanimivo.

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava