»IzBrano s Primusom« in Razmerja z Damjano Bakarič

14.9.2019 | 09:40

»IzBrano s Primusom« in Razmerja z Damjano Bakarič

Novo sezono prireditev smo v četrtek, 12. 9. 2019, v Dvorani Savice Zorko v Knjižnici Brežice, pričeli s 13. v nizu predstavitev »IzBRANO s Primusom«. Tokrat je bila gostja večera univerzitetna diplomirana komunikologinja in nekdanja novinarka Damjana Bakarič.

Z Mirelo Smajić, predstavnico založbe Primus, sta spregovorili o življenjskih izkušnjah, ki so ključno obarvale avtoričino najnovejšo knjigo Razmerja. Odkrito je spregovorila o svoji bitki z napadi panike in tesnobe ter o načinih samopomoči, s katerimi jih je premagala. S svojimi spoznanji lahko danes bistveno hitreje prepozna slabe vplive in se jim uspešno izogne.

Življenjska pot jo je privedla do točke, kjer se je odločila, da bo prednost dajala življenju samemu in ne več karieri. Ljubezen do samega sebe igra zanjo ključno vlogo. Kljub temu, da se ji je življenje obrnilo na bolje, še vedno vsak dan skrbi za vzdrževanje svojega dobrega počutja. S spremembami so na njeno pot začeli vstopati drugačni, bolj pozitivni, ljudje.

V svoji knjigi tako z enajstimi zgodbami o odnosih med ljudmi, v katerih ljubezni ni, opisuje različne vrste ljudi in odnose z njimi, ki so bili zanjo škodljivi. S tem želi na škodljive odnose opozoriti tudi bralce in jim pomagati, da bi se jim izognili.

Ela Gaborovič, Knjižnica Brežice

Galerija

_zzbrezice (1)
_zzbrezice (2)
_zzbrezice (3)
_zzbrezice (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava