Bela krajina na MOS 2019

11.9.2019 | 13:00

Bela krajina na MOS 2019

Minister za okolje in prostor Simon Zajc je nagovoril udeležence otvoritve 52. Mednarodnega obrtnega sejma (MOS) 2019. MOS je poslovno-sejemska prireditev, ki vsako leto privabi več kot 800 neposrednih in 1400 zastopanih razstavljavcev ter več kot 100.000 obiskovalcev. Razdeljena je na pet področij: Dom, Tehnika, Turizem, B2B in Plus. Sejem spremljajo tudi predavanja, dogodki in delavnice iz posameznih področij, kjer lahko obiskovalci dobijo številne koristne informacije v zvezi z gradnjo doma ali izvejo, kako ustanoviti podjetje. Letos sejem poteka med 10. in 15. septembrom. Pestro je bilo tudi na razstavnem prostoru Bela krajina v hali L1.

Tudi tokrat so se na razstavnem prostoru, na katerem najdemo številne belokranjske razstavljavce, srečali številni predstavniki iz vseh treh belokranjskih občin ter občine Karlovac iz sosednje Hrvaške. Izmenjali so si številne izkušnje ter se dogovorili na nadaljnja sodelovanja na gospodarskem področju.

V hali L1 na razstavnem prostoru Bele krajine se v okviru sejma MOS 2019 predstavljajo Kovinostrugarstvo Martin Janžekovič, Sonia Modni Studio, GTM Gostinstvo in turizem, Belokranjska hiša, Špica – poslovna enota CNS obdelava kovin, Starmarkt, EE Systems, KMS Malerič, Turizem Malerič, Šiviljstvo Knofek in Strojne inštalacije Ivanka Mravinec, Vams, Stipanovič in Pokopje.

Pripravili so tudi nagradno igro Predstavitev Bele krajine.Organizatorja nagradne igre sta Območna obrtno-podjetniška zbornica Črnomelj in Območna obrtno-podjetniška zbornica Metlika. Namen nagradne igre je promocija članov obeh obrtnih zbornic in podelitev nagrad iz nagradnega sklada za MOS 2019.

Nagradna igra se je začela v torek, 10. 9. 2019, ob 10. uri in bo trajala do nedelje, 15. 9. 2019, do 14. ure na razstavnem prostoru Bela krajina v hali L1 na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju. Komisija bo v žrebanje uvrstila tiste sodelujoče, ki bodo do 15. 9. 2019 do 14. ure izpolnili kupon. Pripravili so devet res bogatih nagrad, ki jih prispevajo udeleženci v okviru razstavnega prostora Bele krajine.

Rudi Vlašič, TIC Metlika

Galerija

_zzmos (1)
_zzmos (2)
_zzmos (3)
_zzmos (4)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

11.9.2019Oceni vl 

Torej Bela krajina skupaj na enem mestu. lepo se sliši. Uspešne dogovore želimo! (vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava