VIDEO: Ansambel Prava stvar - Imam te v načrtu

12.7.2019 | 12:00

VIDEO: Ansambel Prava stvar - Imam te v načrtu
VIDEO: Ansambel Prava stvar - Imam te v načrtu
VIDEO: Ansambel Prava stvar - Imam te v načrtu
VIDEO: Ansambel Prava stvar - Imam te v načrtu

Mlada petčlanska dolenjska zasedba z imenom ansambel Prava stvar prihaja iz okolice Novega mesta. Letos bodo dopolnili dve leti delovanja, za njimi pa je že lepo število nastopov, veselic, porok in drugih dogodkov, kjer so jih ljudje lepo sprejeli.

Udeležili so se tudi že nekaj festivalov, med drugim tudi odmevnega natečaja Volkswagen špila. »Organizatorje lahko pohvalimo, saj so dogodek speljali na resnično visokem nivoju. Na festivalu smo premierno predstavili novo polko »Imam te v načrtu«. Z njo smo po oceni komisije prišli v ožji krog finalistov,« so povedali fantje in dekle, ki sedaj skladbo predstavljajo širši javnosti, saj so za skladbo posneli tudi videospot.

Videospot je nastal v sodelovanju z videoprodukcijo RoxPro Production, ki je pod taktirko Roka Maverja poskrbela za res lep izdelek.

»Zgodba govori o fantu, ki je bil svoje čase pravi lovec na dekleta, pa vendar se mu pri enemu zalomi. Fant pa nikoli ne obupa, saj v njem še vedno tli skrita želja, da jo nekega dne le osvoji. Zgodba, katere glavna igralca sta Blaž Brudar in Vesna Hauptman, je na simpatičen način prikazana v videospotu, ko on pridno vrtnari okoli njene hiše in se mu nato le uspe prikrasti do nje. Pa vendar ni šlo vse tako gladko in zlahka... Več pa v videu,« povedo v ansamblu Prava stvar. Za konec so še dodali, da na snemanju ob vseh zanimivih kadrih in adrenalinskih vložkih, smeha in dobre volje ni manjkalo.

Srčno upajo, da bo izdelek všeč poslušalcem in gledalcem in si ga bodo čimvečkrat predvajali.

Ansambel Prava stvar

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava