FOTO: Srebrni jubilej Vulkanizerstva Lašič

19.6.2019 | 12:40

Zakonca Lašič s predsednikom in podpredsednikom OOZB (od leve Janko Hrastovšek, Jasna Lašič, Srečko Rožman, Aleš Lašič)

Zakonca Lašič s predsednikom in podpredsednikom OOZB (od leve Janko Hrastovšek, Jasna Lašič, Srečko Rožman, Aleš Lašič)

Aleš in Jasna Lašič ob torti za 25. jubilej Vulkanizerstva Lašič

Aleš in Jasna Lašič ob torti za 25. jubilej Vulkanizerstva Lašič

V družbi poslovnih partnerjev, dobaviteljev, zaposlenih in številnih prijateljev je družina Lašič 15. junija praznovala 25 let družinskega podjetja. Slavnostno prireditev je vodila Bernarda Žarn, za glasbeno kuliso dogodka pa je poskrbel DJ Tomy. Vsekakor je praznovanje popestril tudi šov akrobatske skupine ''Dejan Špoljar Stunt Rider''.

Zgodba Vulkanizerstva Lašič, ki ponuja vulkanizerske in servisne storitve, avtooptiko, avtopralnico, polnjenje klim, prodajo pnevmatik in platišč ter rezervnih delov za vozila ter t.i. hotel za gume, je zagotovo zgodba o uspehu, a še zdaleč ne le samo to. Je zgodba o podjetju in ljudeh, ki vedo, kaj so preizkušnje in skrbi, pa tudi zgodba o vztrajnosti, srčnosti in dobroti, kot je bilo slišati na slovesnosti ob 25-letnici podjetja.

Pred 25 leti je g. Aleš Lašič stopil na samostojno podjetniško pot, na kateri se mu je pridružila tudi žena Jasna. Prvi prostori so bili skromni, pogum in trdo delo pa sta se obrestovala, razvijali so se leto za letom in tako Vulkanizerstvo Lašič raste vse od tistih časov. Leta 2007 so porušili del starih delavnic in postavili vse na novo, lani pa so postavili montažno halo, povečali kapaciteto skladišča, saj le tega ni nikoli dovolj. Danes je v podjetju poleg zakoncev Lašič in vseh treh hčera, zaposlenih še 14 delavcev, ko pa se obseg dela ob sezoni poveča, se jim pridružijo še dodatni delavci.

Stranke vsa leta pri njih najbolj cenijo nepogrešljivo in nevprašljivo predanost delu, profesionalnost in kvalitetne usluge ter korekten in prijazen odnos. Njihove stranke niso le iz Slovenije, temveč jih veliko prihaja tudi iz sosednje Hrvaške.

Direktor Aleš Lašič je na slovesnosti strnil svoje misli o prihodnosti in željah Vulkanizerstva Lašič: »Želimo ohraniti dosedanjo kakovost in le to vseskozi izboljševati. Vsekakor si želimo našo dejavnost razširiti na različna področja. Ravno tako želimo ohraniti pristen odnos z vsemi sodelujočimi v podjetju. Z dobavitelji želimo sklepati ugodne posle, strankam nuditi še večjo dodano vrednost in zaposlenim omogočiti še boljše delovno okolje. Osebno in za vse ostale, pa si želim zdravja in moči za delo.«

Čestitke ob častitljivem jubileju sta Vulkanizerstvu Lašič izrekla tudi župan občine Brežice, g. Ivan Molan, ki je podelil podjetju plaketo in predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice, g. Janko Hrastovšek (katere član je tudi Vulkanizerstvo Lašič), ki je podjetju predal častno priznanje za 25-let delovanja.

Ker pa v Vulkanizerstvu Lašič poleg svojih zaposlenih skrbijo tudi za širšo okolico in so družbeno odgovorni, so ob tej priložnosti, direktorju Zdravstvenega doma Brežice, g. Draženu Levojeviću, predali donacijo v vrednosti 1.500 eur, ki bo namenjena Otroškemu in šolskemu dispanzerju.

Ob vseh prejetih priznanjih, lepih voščilih in izrečenih željah, ki so potrditev truda in dela kolektiva Vulkanizerstva Lašič, jim iz brežiške obrtno-podjetniške zbornice, želimo še naprej uspešno poslovanje.

Vir: Območna obrtno-podjetniška zbornica Brežice (Slavica Kostevc)
Fotografije: Foto Rožman

Galerija

_zzzzzzzzzalas (01)
_zzzzzzzzzalas (02)
_zzzzzzzzzalas (03)
_zzzzzzzzzalas (04)
_zzzzzzzzzalas (05)
_zzzzzzzzzalas (06)
_zzzzzzzzzalas (07)
_zzzzzzzzzalas (08)
_zzzzzzzzzalas (09)
_zzzzzzzzzalas (10)
_zzzzzzzzzalas (11)
_zzzzzzzzzalas (12)
_zzzzzzzzzalas (13)
_zzzzzzzzzalas (14)
_zzzzzzzzzalas (15)
_zzzzzzzzzalas (16)
_zzzzzzzzzalas (17)
_zzzzzzzzzalas (18)
_zzzzzzzzzalas (19)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava