Na prečenskem letališču aktivistke Rdečega križa

21.5.2019 | 13:30

Na prečenskem letališču aktivistke Rdečega križa
Na prečenskem letališču aktivistke Rdečega križa

Pred tremi leti se je med nami, »sosednimi« aktivistkami Rdečega križa, ki smo bolj povezane tudi zaradi tega, ker večina otrok iz našega okraja obiskuje OŠ Bršljin in se iz tega razloga tudi večkrat slišimo, porodila ideja, da bi bilo lepo, da se enkrat letno srečamo. Tako smo pred dvema letoma imele prvo srečanje v organizaciji KORK Bršljin. Lansko leto je srečanje organiziral KORK Bučna vas, letos pa smo bili na vrsti mi, KORK Prečna.

Tako smo se v petek, 17.5.2019, na letališču v Prečni zbrale aktivistke treh KORK-ov. Bilo nas je kar osemindvajset. Ker nam je vreme lepo služilo, smo se najprej odpravile na krajši sprehod do Luknje. Ogledale smo si ostanke gradu Luknja, ribogojnico in elektrarno. Že med pohodom smo si izmenjavale izkušnje o svojem delu, ki ga opravljamo.

Ob vrnitvi na letališče nas je prišel pozdravit tudi naš predsednik KS Prečna Mario Krapež. Ob manjšem prigrizku smo naš pogovor in druženje nadaljevale in zaključile. Vse smo si bile enotnega mnenja, da nam taka druženja manjkajo in sklenile, da ga ohranimo tudi za naslednje leto. V imenu aktivistk KORK Prečna se zahvaljujem vsem aktivistkam, ki so se srečanja udeležile, našemu predsedniku KS in pa seveda vsem našim aktivistkam, ki so s svojimi dobrotami pripomogle, da je bilo srečanje še lepše in »slajše«.

M. M., predsednica KORK Prečna

Galerija

_zzzrk (1)
_zzzrk (2)
_zzzrk (3)
_zzzrk (4)
_zzzrk (5)
_zzzrk (6)
_zzzrk (7)
_zzzrk (8)
_zzzzzprecna (1)
_zzzzzprecna (2)
_zzzzzprecna (3)
_zzzzzprecna (4)
_zzzzzprecna (5)
_zzzzzprecna (6)
_zzzzzprecna (7)
_zzzzzprecna (8)
_zzzzzprecna (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava