19. skupščina Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Trebnjega in okolice

19.3.2019 | 13:55

19. skupščina Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Trebnjega in okolice
19. skupščina Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Trebnjega in okolice

Po zimskih prihajajo pomladmi dnevi in z njimi vse več prijaznih ter sončnih dni. Na dan po prazniku dneva žena smo v Klubu tajnic in poslovnih sekretark Trebnjega in okolice pripravile 19. skupščino v Piceriji Carmen na Mirni.

Skupščina kluba predstavlja letni pregled delovanja kluba in sprejem programa za letošnje leto. Skupaj smo klub in skupaj ustvarjamo spomine.

Predsednica kluba Andrejka Kolenc je podrobno predstavila delo v preteklem letu in finančno poročilo. Predstavljena so bila tudi poročila organov kluba. V letošnjem letu je v klubu volilno leto, saj poteka dvoletno predsedovanje predsednice in delovanje organov kluba. Predstavljeni so bili predlogi za predsednico in imenovanje članic v organe kluba in le-ti so bili soglasno sprejeti.

Dosedanji predsednici Andreji je bila izrečena pohvala za njeno izjemno delo ter vse domiselne ideje.

Nova predsednica kluba je postala nasmejana, vesela, pozitivna, srčna Urška Hutar. Nagovorila je prisotne z mislijo Mance Košir: "Največ, kar lahko vsak posameznik naredi zase in za svet, je, da je uravnovešen, miren, odprtega srca in duha, nežen in sočuten do sebe in drugih. Na kratko rečeno: največ lahko stori ljubezen. Ljubezen gradi mostove, naredi življenje smiselno in smrt dobro."

Po uvodnem nagovoru je predsednica podrobno predstavila letošnje delo kluba. Zastavljene so zanimive dejavnosti v klubu, v upanju, da se jih izpelje profesionalno in uspešno ter da se jih udeleži čim več članic. V letošnjem letu je za klub jubilejno leto, saj bo le-ta napolnil 20-letnico od ustanovitve.

S ponosom in veseljem smo prisotne članice soglasno sprejele sklep, da se naš Klub tajnic in poslovnih sekretark Trebnjega in okolice preimenuje v Klub poslovne odličnosti Trebnjega in okolice.

Z velikim veseljem je našo odločitev sprejela tudi prisotna predsednica Zveze klubov tajnic Slovenije, Suzi Asfour.

Naše skupščine sta se udeležili Maja Fink in Slavica Bečaj, članici Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine.

Tako smo v soboto zelo uspešno izpeljale našo že 19. redno skupščino Kluba tajnic in poslovnih sekretark Trebnjega in okolice. Sedaj kot Klub poslovne odličnosti Trebnjega in okolice hitimo novim dogodkom naproti ter se veselimo našega jubileja.

Posladkale smo se tudi s slastno tortico, katero je spekla naša članica Nataša Bevc.

Zapisala: Brigita Levstik
Foto utrinki: Nataša Bevc in Maja Fink

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava