DL: Boleča točka NM - tržnica. Naslednjič grem drugam.

17.3.2019 | 16:30

Foto: arhiv

Foto: arhiv

DL: Boleča točka NM - tržnica. Naslednjič grem drugam.

Po elektronski pošti smo na naš naslov urednistvo@dol-list.si prejeli mnenje Novomeščana, namenjeno vodstvu mestne občine: »Veliko je bilo narejenega v dobro občanov, imate pa eno bolečo točko, ki še čaka, da se uredi. Novomeška tržnica, pa ne samo njen prostor, pač pa parkiranje, in to ob sobotah. Danes sem dobil ´pozdravček´ mestnega redarstva, ker sem parkiral pred stavbo Anton Podbevšek Teatra in šel na tržnico. Naj povem, da nisem vedel, da je treba plačati za parkiranje tudi ob sobotah. Parkirni prostori pred tržnico so stalno zasedeni, zato parkiraš malo dlje z željo, da boš nabavil slovenske izdelke in s tem podprl slovenske pridelovalce in razvoj novomeške tržnice, tako pa te čaka na avtu listek in precej neprijazen komentar redarja, ki vneto slika vse avte po vrsti in piše kazni.

Pa si mislim: bom pa naslednjič parkiral pred nakupovalnim centrom, kupil vse, kar potrebujem, pa še parkiral bom brezplačno.

Rad bi, da razmislite o možnosti, da uvedete brezplačno parkiranje vsaj v špici tržnice ob sobotah. Fantje mestnega redarstva bi tudi lahko pokazali malo več prijaznosti, ker nisem bil prav nič nesramen.«

Članek je bil objavljen v 2. številki Dolenjskega lista 10. januarja 2019 v rubriki HALO, tukaj bralec Dolenjca!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava