VIDEO: LONovci z Jasno Kuljaj in Nino Pušlar

20.2.2019 | 14:00

VIDEO: LONovci z Jasno Kuljaj in Nino Pušlar
VIDEO: LONovci z Jasno Kuljaj in Nino Pušlar

V želji strankam ponuditi boljšo izkušnjo ter možnost urejanja bančnih opravkov v še prijetnejšem okolju so v LONu staro novomeško poslovalnico zaprli, zgolj 120 metrov stran pa odprli novo. Za to potezo so se odločili zaradi rasti poslovanja, saj so staro – manjšo – poslovalnico že dodobra prerasli. Kot pravijo v LONu, nova poslovalnica omogoča lažje in bolj zasebno urejanje poslov, stranki pa med čakanjem ponudi tudi udobno dnevno sobo, v kateri lahko med kavico sproščeno počaka na obravnavo.

Novo poslovno enoto so odprli v petek, 15. februarja, z zvenečimi imeni slovenske zabavne scene. Jasna Kuljaj je spretno vodila dogodek, predajala besedo predsedniku uprave LONa, dr. Jaki Vadnjalu in županu Novega mesta, gospodu Gregorju Macedoniju, za popestritev pa je poskrbela odlična Nina Pušlar. Na otvoritvi pa je na žalost manjkal uspešen bivši košarkar Matjaž Smodiš. Slednji je LONu podaril tudi podpisano košarkarsko žogo, ki je že razstavljena v poslovalnici. Ob tako pomembnem dogodku pa seveda ne gre brez dobrodelnosti. LON je Društvu prijateljev mladine Mojca Novo mesto podaril 1.000 EUR, za kar so v društvu izjemno hvaležni.

LON sedaj najdete na Glavnem trgu 28 nasproti Mestne hiše, kjer vas prijazni bančniki z Rudijem Žeslinom (vodja poslovne enote) na čelu z veseljem pričakujejo. Oglasite se na kavici, pridite po nasvet in si zagotovite otvoritvene ugodnosti.

P. A.

Galerija

lon (1)
lon (10)
lon (11)
lon (2)
lon (3)
lon (4)
lon (5)
lon (6)
lon (7)
lon (8)
lon (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava