Avtohiša Kolmanič prenovljena in z novo blagovno znamko Suzuki

11.1.2019 | 12:00

Avtohiša Kolmanič prenovljena in z novo blagovno znamko Suzuki
Avtohiša Kolmanič prenovljena in z novo blagovno znamko Suzuki

Družba Flamin Avto je v svoji poslovni enoti v Brežicah odprla nov prodajni salon Suzuki. Gre za izjemno pridobitev, ki izpolnjuje standarde znamke tako pri prodaji novih vozil kot pri izvedbi servisne storitve ter ponudbi dodatne opreme.

Podjetje Flamin Avto je bilo ustanovljeno leta 2005. Pred mesecem dni so v poslovni enoti v Brežicah začeli prenovo zunanje podobe in ureditvijo notranjosti. Da bi zadostili standardom vsake blagovne znamke, ki jih zastopajo, je bilo potrebno v kratkem času urediti sodoben objekt, ki bo navdušil tudi s svojo uporabnostjo. Dolgoletnemu posvečanju blagovni znamki Opel in kasneje tudi blagovni znamki Kia je bil čas za nove izzive. Tudi zato so servisno-prodajno mrežo razširili z blagovno znamko Suzuki, vse tri pa ponujajo strankam vse od nakupa do vzdrževanja na enem mestu. V svežih in za oko prijetnih salonih so tako razstavili modele osebnih vozil vseh treh blagovnih znamk, ponujajo pa tudi zanesljiva in varčna gospodarska vozila, male dostavnike ter velika kombinirana vozila. Prodajo vozil so nadgradili s Centrom rabljenih vozil ter prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme.

Nad pridobitvijo in vsebinsko razgibanostjo avtohiše so poleg obiskovalcev navdušeni tudi zaposleni, saj se zavedajo prednosti urejenega delovnega okolja. Strokovna in prijazna ekipa zaposlenih deluje v smeri razvijanja svojih najboljših sposobnosti ter krepitve lastne ustvarjalnosti, za kar imajo velik pomen tudi vse dosedanje pozitivne povratne informacije strank in obiskovalcev. Prav ti so za leto 2018 poprodajno-servisne storitve v AH Kolmanič ocenili kot najboljše, tako v mreži Opel kot Kia. Prenovljena Avtohiša Kolmanič na Cesti svobode 37 v Brežicah, je vsebinsko in z novo blagovno znamko zagotovo zanimiva ne samo za Posavje temveč tudi za širšo Dolenjsko in Belo krajino.

Zapisala: S. P.

Galerija

_zzzzavto (1)
_zzzzavto (10)
_zzzzavto (11)
_zzzzavto (12)
_zzzzavto (13)
_zzzzavto (14)
_zzzzavto (15)
_zzzzavto (16)
_zzzzavto (2)
_zzzzavto (3)
_zzzzavto (4)
_zzzzavto (5)
_zzzzavto (6)
_zzzzavto (7)
_zzzzavto (8)
_zzzzavto (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava